Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1-1 otelu-dinamo....mai asteptam victoria Otelului in continuare !!!
Cartonas ROSU Marius NiculaeLast edited by Ivan Marian; 21 March 2012, 23:15.
Comment
-
-
-
Originally posted by Champion View Postau inceput sa ne macine usor usor...ala l a incalecat pe niculae, i a dat genunchi in burta si bozgorul imputit de arbitru da rosu direct celuilalt ! Trebuia sa fluiere inainte sa dea fault pt dinamo.
cFR campioana ! Are arbitrajul de partea sa!!!
a fost fault la fel de clar ca hentzuNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
habar n ai , spun req toti, uita te la reluari...a fost fault inainte de acel minicot hhaha....s au pus arbitrii pe noi, la tg jiu penalty inexistent in min 80, acum asta ne macina pt vaslui si pt cele 3 puncte mai ales...niste jigodii!!!Mi e sila sa ma mai uit !
Comment
-
Bahhhhhhh ce vina are ala de la Otelu ca Niculae a stat CAPRA in fata lui,,,Ce vina a avut ca Niculae a dat cu STANGU IN DREPTU si ca s-a impiedicat si cauta ca disperatu sa se ridice. Eu am vazut la final COTUL in figura aluia,,asta a contat cel mai mult.Last edited by Ivan Marian; 21 March 2012, 23:34.
Comment
-
A LUAT M.NICULAE ROSU !!!!!!!!!! INCREDIBIL !!! Am trait sa o vad si pe asta.
nu vi s-a parut fault ? la zaharia vi s-a parut fault acu 3 etape . . . rusineee, se vede ca nu isi mai baga porcea nasuPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment