Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mr.K View Post

PCH (zis si Şapte Puncte) zice ca se uita la Il Calcio, dar sigur a tremurat la fiecare actiune a Vasluiului.
    .
    imi dau seama ce il calcio a vazut el
    sa dus la pauza , a luat o pastila de calciu efervescenta , pac pac.

Comment

• PCH nu s-a uitat la tot meciul ca probabil ii venea rau. Da' slabi ba frate, potaile astea. N-am vazut echipa asa slaba si cu tupeu ca ei vor sa fie campioni. Nici in campionatul Tadjikistanului nu-s astia buni de campioni.

Vama infirma ca vine la Steaua.
      Tipc romanesc, astia nu pot sa faca ceva in liniste sau nu fac nimic, dar ziaristii stiu.
      Last edited by mr.K; 26 March 2012, 16:29.

Comment

• a mers bulanul in tur , acuma sa c`am racit mamaliga..

Comment

• eu astept sa.i vad pe vitezisti diseara.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
            PS: zici ca-s meteorit, asa tare stralucesc in cadere libera.
            Eu am zis ca nu mai comentez esecul dinamovistilor pana dupa meciul de deseara al Stelei...dar nu m-am putut abtine sa nu remarc replica asta a ta.
            E geniala.
            Daca Dinamo va termina campionatul in urma Stelei va promit ca am sa fac un comentariu de cateva pagini pe urma acestei replici. Sa stiti ca eram bun la literatura asa ca-mi va face placere sa scriu acele pagini.
            Numai sa castigam campionatul sau sa terminam in fata rivalilor mai sus mentionati...
            My ride

Comment

• din nou vise taica vise !!!

Comment

• Totul este aranjat....nu e nimic pe valoare. Eu nu ma mai agit. Din partea mea sa temine pe 12. Si steaua pe 14

Comment

• iar a jucat pazkany la pacane , pac pac.
                  coiotule , cine e pe primu loc ?

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    Totul este aranjat....nu e nimic pe valoare.
                    cand are dreptate.. are.....
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• nu am vazut meciul CFR-ului. l-au trantit arbitrii sau au castigat aia pe bune?!
                      My ride

Comment

• nu mai conteaza, oricum zice becali acuma ca a fost blat Ó senzațioșnigheș!

Comment

• La primul gol a lui "Moroşanu" din lovitură liberă tot zidul Oţelului era la ... plimbare.
                          La al doilea gol a lui "Moroşanu" jucătorii lui Oţelul au fost "surprinşi" şi au dat pasa decisivă lui Moroşanu iar acesta din urmă a înscris după ce doi fundaşi s-au dat la o parte. Eu aşa am văzut, poate îmi trebuie ochelari ....
                          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                          sigpic

Comment

• la primul gol a fost tactica , dar oricum nu mai conteaza..
                            coiotule, cine e pe primu loc ?

Comment

• acum am vazut si eu primul gol al lui muresan pe prosport, o fi fost tactica da aia de la otelu au desfacut zidu' de parca ar fi trecut moise prin careul lor, iar tactica asta e pentru redusi ca la unii care gandesc nu are efect...ma refer la redusii de la otelul
                              My ride

Comment

• Acum am vazut si eu faza...comentariile sunt de prisos. Felicitari celor din Cluj si mai ales lui Pazkani, e bazat omu'. Degeaba se maimutareste becali ca face el drege el, Borcea cu Copos la fel...le da ungurul ala cu paine. De bine de rau, Dinamo mai are sanse la un trofei, sper sa rezolvam ceva in cupa. Campionatul este al CFR-ului, nu mai conteaza cum este obtinut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google