Cica vrea sa urmareasca doar meciuri de CL. Si cum Dinamo nu cunoaste CL, se orienteaza pe Milan-Barca.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
REMEMBER,,LONG TIME AGOoooooollllLLLLL....Adica din trecut,,DECLARATII inaintea celor 2 etape
Originally posted by Ivan Marian View PostPorcea a afirmat intr-o conferinta de presa dupa operatie ca asteapta de la dinamo sa scoata 7 puncte din 9.Originally posted by PCH View PostNu e prima data cand gandesc la fel ca domnul Cristi Borcea. Eu spun ca MINIM 7 puncte scoatem din urmatoarele 9.
Ps,,,ii putem spune MINIM 7 PUNCTE,,,sau MINI7PUNCT,,sau prescurtat..... M7.
Originally posted by Ivan Marian View Posteu personal iti zic ca dinamo daca va obtine 2 puncte maxim 3 din 9 sa zica SARUTMANA
Originally posted by PCH View PostMarian, DINAMO joaca cu Otelul, Vaslui si Rapid urmatoarele 3 meciuri, e la mintea cocosului de ce nu aspir la 9 din 9.......ce minte ai! Tu stii macar cu ce se mananca fotbalul asta?
Originally posted by Ivan Marian View PostEu ii adresez o mare intrebare lui PCH aka domnul STIETOT: dintre cele 3 echipe pe care le veti bate ca sa obtineti 6 puncte si cu care veti face egal ca sa obtineti un punct,,total 7 ?
Originally posted by Eu4yas View PostScapa de trascarabeta si-si cumpara trascareta acum !Last edited by Ivan Marian; 27 March 2012, 12:15.
Comment
-
Un punct l-au luat...."mai au 6 puncte" de luat cu Rapidu,,dar tot eu am avut dreptate ca luati maxim 2,,dar sa-l vedem si pe al doilea!
Pardon,,in loc de Pch,,ii putem spune M7. ....adica de la Minim 7 Punct fara litera E de la punctE
Comment
-
M7. sigur ia acest calcul de ""6 Puncte"" in calcul ca sa ii dea in calculul final de calcul ce este el ..... 7 la final
Ps,,,Cuscre,,vezi ca faci reclama la SEVEN UP sau 7UP asa ca merge mai bine numele de cod de SPION /AGENT M7.Last edited by Ivan Marian; 27 March 2012, 12:24.
Comment
-
-
Da ceva, un clasament, cine a nimerit mai multe blaturi, nu ne arată nimeni ?
Vezi că M7 e autostradă la unguri, deci e luat .....Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
n-am sa inteleg niciodata mentalitatea antrenorilor ce vin la Steaua. in ultima perioada numai nonvalori fara demnitate care nu-si dau demisia nici macar atunci cand nu reusesc sa adune mai mult de 1 punct dupa ce joaca cu primele clasate. Zic primele clasate deoarece e clar ca antroneorii nostri nu nu stau cu picioarele pe pamant ci cu capul si stand cu capul in jos e clar ca ei se gandesc ca ultimele clasate sunt in fruntea clasamentului. Mi-e sila de jocul unora de pe la Steaua. Bourceanu mai bine ar plange ca joaca de parca are ghete wermacht nu ghete nike. De parca nu era suficient faptul ca dinamo a fost echipata cu un plangacios...acu avem si noi un sensibil...Steaua oricum va termina peste Dinamo in clasament ca spre deosebire de ei Steaua e echipa de football...daca nu se va intampla macar acest lucru am sa devin suporter la Steaua 2 care s-a desfiintat.
Comment
-
Comment