Dupa mine, pandurii sau vaslui merita, au jucat cel mai frumos!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Champion View Postbozgoreeeeeeeeeeee cum ramane mah cu rusinea? rusinilor )))
la cotet inapoi ! adica la carton
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSper ca esti multumit acum, domnule profesor de limba si literatura romana, ocazional gramatica!
Comment
-
Domnilor, de ce culoarea la numele meu de iuzăr e roşu ? Am făcut ceva sau am câştigat ceva ????? Sau mi s-a stricat calculatoru ...Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostFie vreme buna/ Fie vreme rea
CAINI PANA LA MOARE/ SI DINCOLO DE EA!
DINAMO DINAMO DINAMO!Originally posted by PCH View PostSa vina cupa/
sa vina cupa
Sper ca totul este in regula pt tine si durerea a recut. Totodata tin sa te anunt ca mult prea iubita ta cam pioana a luat-o-n FREZA rau de tot Sambata de la Petrolul Ploiesti, scor 1-3, facandu-va de ras inca o data in acest retur de campionat. Transmite-i toate urarile mele de bine antrenorului pechinez si roaga-l sa nu care cumva sa demisioneze. Tragem speranta cu totii ca va veti reveni in ultima etapa a acestui campionat cand veti evita retrogradarea.
Doua intrebari am pt tine, Steaua a atins cota de 46 de puncte, la egalitate cu voi dar cu avantajul meciului direct, cand in tur scorul a fost 1-3, doua goluri RUSESCU si unul NILA (min. 90+2), ACUM MA VEZI??? TE MAI IA CU AMETEALA?????
Am urmarit jocul Stelei de aseara, frumos, o victorie neta. Golurile au venit repede ceea ce i-a ajutat pe baieti sa se desfasoare mult mai usor apoi. Bun jocul lui Tatu, 3 pase de gol, una peste alta cred ca a fost omul meciului. Foarte bun si Chipciu, viteza buna, tupeu (in sensul bun), evolutia convingatoare culminand cu gol.
Mergem la Galati cu un pic de avant si speranta mai mare. Bravo lui Stoichita!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
rauuuuuuussss buhhh dar ce penibil esti ))) pai acum cateva zile il faceai pe tatu cu ou si cu otet si acum e maxim a? omul meciului auzi ))) ti-ar prostul al req ... norocul vostru au fost rezultatele negative ale celorlalte echipe,nu valoarea ! Va descalta otelul ! Ati dat cu nasucul de podium si gata va iau basinile de mari campioni? )
Comment
-
Da, l-am facut, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa-l laud pt jocul de aseara....
Du-te repede ca plange Ciobi si-a inundat tot mall dinamo. Fiv-ar prostii ai dreacu! Cam pioni de carton ce sunteti!
Nu va e ma rusine sa mai vorbiti.....?!?!?!?!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment