Deci ala si-a facut clona ! Haaaaaaaaahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhaha ha!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Eu4yas View PostDeci ala si-a facut clona ! Haaaaaaaaahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhaha ha!
Ps..poate cu ocazia asta isi ia un BAN DEFINITIVLast edited by Ivan Marian; 18 April 2012, 00:27.
Comment
-
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Post
Mihai12 a jucat?
Originally posted by mr.K View PostAsa, ca pe Valencia?
Nemtii sunt o echipa disciplinata, iar Ribery poate sa faca varza apararea Realului. Nu uita ca Bayern atat mai are sanse anul asta sa castige, CL. Adica, toate tunurile pe Real.
Originally posted by bGy View PostDa dar eu zic ca murinho o sa scoata untul din ei ca sa joace finala cu barca...asa zic eu...
am pus 50 de ron pe victorie real cota 2,75 :-s
Oameni, buni, Gigi il vrea titular pe M. Costea in locul lui Rusescu. Deci Tatu cu M. Costea fac un cuplu de vis, vor marca 0,33 goluri in urmatoarele 3 etape, din punctul meu de vedere.
Comment
-
Clasament dupa etapa a XXVI-a
1. Champion - 118 p.
2. mr.K - 117 p.
3. DISSSEL - 110 p.
4. ZEU69 - 102 p.
5. Niki B - 101 p.
6. PCH - 100 p.
7. Eu4yas - 97 p.
8. ROY - 96 p.
9. MARIUS_BR - 95 p.
10. yrman - 92 p.
11. Gozmin - 85 p.
12. Mr. Sebi - 72 p.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
A fost o etapa cam sigura dpdv al pronosticurilor. Suntem cativa care am nimerit 7/9. E bine, ce sa zic... ))
Sa vedem cum facem cu Campionu' de aici inainte, poate reuseste DISSSEL sa ia legatura cu el si sa-i posteze DOAR pronosticurile. Ar fi pacat, mai ales pentru noi care am jucat toate etapele, sa ne impiedicam tocmai acum.
Din sezonul urmator, cred ca o sa mai avem un jucator. O sa fiti foarte surprinsi.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Din sezonul urmator, cred ca o sa mai avem un jucator. O sa fiti foarte surprinsi.
Asemănări periculoase » Autogolul lui Petrovici la Chiajna-Dinamo (1-3) aduce perfect cu autogolul lui Masiello la Bari-Lecce (0-2)
Sîrbul a comis şi faultul în careu după care Dinamo a făcut 2-0, din penalty.
E fotbalistul cu o poveste ciudată în spate. În pauza de iarnă, i-a păcălit pe cei de la Petrolul, unde era legitimat: i-a rugat să-l lase liber de contract, fiindcă vrea să se întoarcă acasă, avînd mama foarte bolnavă. Şi-a luat banii, a plecat, dar a doua zi a semnat cu Chiajna!
Măsura aducerii arbitrilor străini a fost aprobată astăzi de Comitetul Executiv al FRF, întrunit de urgenţ. Echipele care au cerut arbitri străini sînt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui şi U Cluj
Comment
-
Comment