Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A fost o etapa cam sigura dpdv al pronosticurilor. Suntem cativa care am nimerit 7/9. E bine, ce sa zic... ))
Sa fie Roxana ma?
Dinamo a fost prima care a trimis scrisoare oficiala catre FRF, apoi steaua, Rapid si Vaslui
Prima dupa meciul cu Chiajna, stiu.
Comment
-
Iar diseara o sa vad superfotbal. Imi pare rau de Bayern si Real, dar sunt bune cel mult de finaliste.
Real vad ca inscrie mult cu echipele mai slabe din campionatul Spaniei. Cum da de una mai cu draci, ca Valencia, pauza. Aseara s-a vazut ca nu merge jocul, nemtii au stat ordonati.
Nu-i dau eu lectii lui Mou, dar nu-l lasam pe Kaka pe margine.
Oricum, la faza cu arbitrii straini, mi-a placut ce a zis cineva.
Cica, cu banii dati de CFR arbitrilor ce se-ntampla, se reporteaza pentru la anu'?
Comment
-
Fostul mare portar al Stelei şi al echipei naţionale, legendarul Ion "Ţop" Voinescu vorbeşte despre portarii importanţi din Liga 1.
"Tătăruşanu alternează meciurile, unul bun şi două slabe. Este prost pregătit. Daca ar fi cineva să ştie ce să-i ceară, pe calităţile lui, ar ajunge portar bun. Speranţa ar fi Bălgradean, care are mult talent. ÃŽi depăşeste cu mult pe ceilalţi portari din Romania, aş merge pe mîinile lui la naţională"
Ce sa mai....am ochi de antrenor, de descoperitor de talente! Am zis ca Balgradean e piesa de peste un an.
Comment
-
Sunt deacord cu tine ca Balgradean e cel mai bun portar autohton din liga 1. insa nu se prea potriveste in echipa dinamo...e cu doua clase peste restul jucatorilor de la voi...daca nu era balgradean erati deja pe la mijlocul clasamentului...a scos si cu chiajna doua de sub bara la 0-0 ...daca deschidea chiajna scorul nu se stie cum statea treaba acum in clasament....
Comment
Comment