If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si mai astept un meci interesant: Dinamo-CFR. Meciul superechipelor.
Playmakeru' sticlelor de vin, Tames, cica a intrat in vizorul lui Chelsea. Daca tot l-au ratat pe Alexe.
Dinamo are jucatori care pot inlocui in orice clipa titularii....niculae oricum e in scadere de forma iar aseara am subordonat echipa de subT pietrisica si fara cap de zmeu. Noi ne descurcam, vedeti vOI cum faceti...
Iar despre etapa 33....cred ca la meciul direct vom avea un avans linistitor de puncte si daca va fi asa va dau voua bucuria unei noi victorii.....sa ne dai 11-0 si sa avem EVENT. Pana una alta, asta e teorie...in practica va rupem oasele.
Asa ca, benoclu, pelerina, CIOCUL mic! Anul acesta @!#$@ e'n ghencea.
E posibil sa fie 4-lea an consecutiv cu pozitionare in afara podiumului si al 6-7 lea fara titlu. Mare echipa....
Recunosc ca Steaua nu joaca nimic. Am afirmat lucrul asta de la inceputul campionatului si pe parcursul acestuia. Insa cine are un pic de cunostinte despre sportul cu balonul rotund, isi va da imediat seama ca echipele din fruntea clasamentului (Dinamo si CFR) sunt doua echipe de umbre lipside de valoare. Jocul practicat de ele este un slab serial de comedie.
Daca exista in liga lu' brutarie 3 echipe ce merita sa fie pe podium acestea sunt Rapid, Vaslui si concordia chiajna (cea din urma daca nu trantea meciul cu Dinamo)
Este penibil sa citesc mesaje in care se afirma ca Dinamo este o super echipa sau ca joaca fotbal sau ca are jucatori ce pot inlocui titulari din orice echipa...Adevarul e ca in liga lui mitica nu exista jucatori care sa faca fata in liga a 2-a din anglia sau italia...e o jena de campionat nu jucatori jenanti si jocuri jenante de culise...la fel ca multe comentarii din sectiune fotbal de pe acest forum....sper sa castige CFR sau Dinamo campionatul sa se faca de ras prin Europa poate astfel vor vedea unii adevara valoare a umbrelor ce privesc de sus de pe locul 1 sau 2 celelalte nonvalori din clasament...
Eu unul nu imi aduc aminte ca Steaua sa fi luat 2 goluri in 3 minute dinamo e campioana la acest lucru
Sa mai zic cate puncte a anticipat PCH aka 7PCT. ca i-a dinamo in 3 etape cu fruntea clasamentului??? Stiti voi...Cu Vaslui,Otelu si Rapid. Sa mai zic ca Steaua a invins Otelu si chiar daca au mancat bataie de la Vaslui tot au 3 puncte din 2 meciuri. Speram sa mai luam inca 3 puncte si cu Crapidu si apoi asteptam sa va dea HINGHERU din toate pozitiile goluri in Ghencea fara numar.
steaua ia 5 in 90 si nu da nici unul... ;)
PCH la meciul cu echipa dintre cimitire o sa mergem cu juniorii. Aia sunt obisnuiti sa bata echipa ovhina de la varste fragede
Pai toti DINAMOVISTII sunt obisnuiti sa bata ovinele.....e ceva natural, asa cum dupa noapte vine zi!
Daca si concordia chiajna merita sa fie pe podium eu ma duc sa fac o salata de zahar ars. Tu ai idee cati bani sunt impisi de la primaria chiajna spre frf??? Crede-ma ca nu stii Vaslui merita sa fie acolo unde este, asa cum si Dinamo si CFR si steaua isi merita locurile din clasament.
Daca si concordia chiajna merita sa fie pe podium eu ma duc sa fac o salata de zahar ars.
nu ai prins ironia...vaslui si rapid sunt singurele echipe care mai joaca ceva fotbal .... si ca sa scot in evidenta faptul ca restul echipelor sunt pe langa sportul asta am pus ca a treia echipa pe aia de la chiajna care obositi cum sunt au resit sa mai incurce si ei cate o echipa de pe podium...
Ce vreau sa spun e ca singurele echipe din lica lui patlagica ce maerita podiumul prin faptul ca au ajucat frumos si au fost seriosi atat in teren cat si inafara lui (in mare parte) sunt rapid si vaslui restul sunt niste echipe de "mari talente" de la patroni pana la jucatori.
si se va vedea la final ca podiumul in liga 1 e instabil...cei de pe podium sa se tina bine sa nu cada prea jos...
Dinamo are jucatori care pot inlocui in orice clipa titularii....niculae oricum e in scadere de forma iar aseara am subordonat echipa de subT pietrisica si fara cap de zmeu. Noi ne descurcam, vedeti vOI cum faceti...
Iar despre etapa 33....cred ca la meciul direct vom avea un avans linistitor de puncte si daca va fi asa va dau voua bucuria unei noi victorii.....sa ne dai 11-0 si sa avem EVENT. Pana una alta, asta e teorie...in practica va rupem oasele.
Asa ca, benoclu, pelerina, CIOCUL mic! Anul acesta @!#$@ e'n ghencea.
E posibil sa fie 4-lea an consecutiv cu pozitionare in afara podiumului si al 6-7 lea fara titlu. Mare echipa....
Acolo a terminat Dinamo anul trecut. Noi parca eram un loc mai in fata.
Una e sa iei 5 in 90 de minute,,alta e sa iei 2 in 3 minute daca respectam ciclul de 2 goluri la 3 minute ar iesi o medie de 30 de goluri pe meci PLUS PRELUNGIRILE 90+2 stiti voi.
Ps,,voi ati incasat 5 goluri in doua meciuri de la nOI,,of of of si cate o sa va mai dea Hingheru om trai si vom vedea!
Da, au ajuns rau. Inainte media era de 1 gol primit/6 minute. Dinamo-Foresta 4-5, cu 4-0 in minutul 61.
Acolo a terminat Dinamo anul trecut. Noi parca eram un loc mai in fata.
5. Steaua Bucuresti 34 16 9 9 44-27 57
6. Dinamo Bucuresti 34 16 8 10 68-52 56
De remarcat cate goluri a primit Dinamo in sezonul trecut. Astia au traditie, nu gluma.
PS: acum se vor lauda ca au si marcat. Oricum, nu prea le-a folosit, au terminat pe 6.
vad ca o dati in penibil, asa e cand nu ai imaginatie iar prezentul nu ajuta....Ma vad nevoit sa intervin:
''joaca steaua zici ca'i barcelona, iar slughita zici ca'i guardiola''.....dar si aia sunt la minus sapte....
Cine e pe primul loc? Diinaaamoooo eeeee
Vad ca fof nu mai posteaza, o fi fost deportat, sau in tinutul secuiesc s.a taiat internetul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment