If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A mai fost. Si CFR a mai fost si inca la 5 puncte distanta. Voi cate puncte aveti fata de locul 2, poti sa-mi reamintesti, te rog? Si fata de locul 3?
Multumesc!
Cum am mai zis, daca nu vor mai fi surprize, viitoarea campioana se va numi FC Vaslui. Doar sa vrea si arbitrii.
LE> sezonul trecut, Dinamo a incasat cele mai multe goluri, cu exceptia ultimelor 3 echipe, care de altfel au si retrogradat (exceptie Sportul).
si eu sunt pasionat de istorie ca si tine....dar parca tot tu aveai o vorba, prezentul conteaza iar in prezent Dinamo ocupa primul loc. Daca tot faci prezentari istorice, acum 32 de ani cum a fost?
Stiu ca a mai fost pe primul loc, acolo ii e locul. Steaua de cand nu a mai ocupat acest loc macar pentru o seara?
si eu sunt pasionat de istorie ca si tine....dar parca tot tu aveai o vorba, prezentul conteaza iar in prezent Dinamo ocupa primul loc. Daca tot faci prezentari istorice, acum 32 de ani cum a fost?
Cine dracu stie, acu' 32 de ani beam lapticul si ma culcam la ora 9, sa ma pot trezi pentru a merge dimineata la gradinita.
In prezent, pe primul loc sunt 2 echipe, la egalitate de puncte si din urma vin tare inca vreo 3.
Prezentul e ceva temporar, linia se trage peste cateva etape. Sa avem rabdare.
Cuscre,,lasa-i ca si anul trecut se visau CAM-PIONI si au ramas cu limba scoasa si au PLANS/BOCIT ca aia mici in scutece La ei bucuria este una si aceiasi an de an,deceniu de deceniu si veac de veac,,,,BUCURIE DE MOMENT
Dinamo este ultima echipa din Bucuresti care a fost CAMPIOANA! steaua deja este o echipa sub-mediocra. Voi nu mai stiti ce e ala podium, dar sa gustati placearea de a fi pe primul loc, de a fi peste rival. Aveti grijE ca vine foarte puternic din spate concordia chiajna....
Fotbaliştii dinamovişti au îngheţat cînd l-au văzut duminică noapte pe Dario Bonetti intrînd valvîrtej în vestiar, după partida cîştigată cu Ceahlăul (3-2).
Fără nici o introducere, italianul a tunat: "E inadmisibil ce s-a întîmplat, singurul lucru bun e că am luat 3 puncte, în rest nu avem de ce să fim fericiţi! Cumsă iei două goluri într-un minut pe final de meci?! Ne batem joc de fotbal?! De munca noastră?! Am riscat enorm să pierdem puncte, să ne pierdem pe noi şi încrederea în noi!".
Omu' avea dreptate. Chiar asa, CUM? Dar ce sa faci, atat pot cainii in teren.
steaua cu cine joaca in finala?? Parca era DINAMO-Rapid finala, anul asta!
Nu ma intereseaza trecutul, eu traiesc in prezent...si in prezent sunt LIDER si joc finala cupei.....vOI(le) sunt pe 5 cu sanse mari sa prinda primele 7 locuri.
Cuscre,,lasa-i ca si anul trecut se visau CAM-PIONI si au ramas cu limba scoasa si au PLANS/BOCIT ca aia mici in scutece La ei bucuria este una si aceiasi an de an,deceniu de deceniu si veac de veac,,,,BUCURIE DE MOMENT
Sincer, daca as putea sa fac o aroganta, i-as face acum campioni de moment, sa-i vad un piculet cum se fac de ras in turul preliminar in CL. Daca le-au dat-o aia de la Poltava, oare ce vor face cu locul 4 din Anglia de exemplu (Newcastle/Tothenham/Chelsea-la alegere, ca nu-i stabilit.)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment