Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Servus ..hâc
    Caut doi pechinezi în cutii de carton...hâc, de fapt au fost trei dar unul ...hâc, a decedat mortal...
    Rog cine ştie unde sunt...hâc, să nu mă sune niciodată ....hâc
    Apropo ştie cineva ...hâc să-mi spună unde pot să arunc ...hâc, nişte coji de seminţe, că....hâc sunt cetăţean prieten cu mediul înjurător, hâc...
    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
    sigpic

Comment

• fofuleeeee unde e ma celebra poza ca o cere lumea)))0
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• prezent !
        si inca una cu durere`n suflet
        Attached Files

Comment

• Ziua cand am fost deasupra tuturor. Noaptea magica de 7 mai 1986 de la Sevilla va ramane mereu in amintirea tuturor stelistilor.
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• 7 mai. ..7 mai...7 mai...7 mai. ..7 mai...7 mai

Comment

• 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai 7 mai
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• De la 7 puncte aţi sărit la 7 mai. Ce le mai schimbaţi fraţilor de parcă săptămâna ar avea 7 zile....
                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                sigpic

Comment

• Some say....PCH lucreaza din greu la procreerea urmasilor, pentru a completa numarul suporterilor in continua scadere din Fane Babanu'.
                  Numai sa nu iasa cu sange ros-albastrau.

Comment

• 10 mai 10 mai 10 mai 10 mai 10 mai 10 mai

Comment

• Da pe 10 mai ce s-a mai întâmplat şi nu ştiu eu ? Sau urmează ceva ?

Stai aşa, vorbeşti de cupa Rromâniei ? Ştiu, joacă Rapidul cu .... cu, ăăă, chiajna parcă, stai să mă documentez ....
                      Last edited by Gozmin; 7 May 2012, 15:04. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• In 10 mai e momentul de glorie al cainilor in Ghencea: au dat foc la stadion.
                        E o performanta ce tine loc de CL, in palmaresul lor.

Comment

• In mai pe 10
                          In mai pe 10
                          In mai pe 10 mereu vom petrece!

NOI AM ARS PELUZA'N ghencea!

Comment

• Altii pe 7 castigau CUPA, maidanezii pe 10 se jucau si ei cu chibriturile!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Prietenas, ma !#$#@ in cupa voastra! Daca nici macar vOI, CLUBUL steaua nu mai respecta aceasta zi....se intalnesc aia ca boschetarii, tu realizezi ce inseamna asta? Mi-e sila!

Comment

• CLUBUL steaua adica Becali? Pai Becali pe cine respecta? Un cioban plin de urda pe la gura, ce vrei de la el? N-ai cu cine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google