Ce discuti tu ca aia sunt vai mama lor la retrogradare. Ii nenoroceste pa pechinezi!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut ! Pronosticuri pt Champion
Vointa Sibiu – Dinamo - 2
Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj - 2
CS Mioveni – FC Brasov -2
FCM Târgu-Mures – Petrolul Ploiesti - 1
Sportul Studentesc Bucuresti – Otelul Galati - 1
Astra Ploiesti – Concordia Chiajna - 1
Pandurii Târgu-Jiu – FC Vaslui - 2
Gaz Metan Medias – Rapid Bucuresti - 2
Steaua Bucuresti – Ceahlaul Piatra-Neamt - 1Last edited by adrian.i; 8 May 2012, 13:16.
Comment
-
Vointa Sibiu – Dinamo - X - POATEEE POATEEE
Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj - X
Sportul Studentesc Bucuresti – Otelul Galati - 2
Steaua Bucuresti – Ceahlaul Piatra-Neamt - 1Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Comment
-
Cica existau in vremuri stravechi. Si latrau inutil.
Sursele Gazetei spun însă că tehnicianul este apărat de demitere nu de vorbele meşteşugite, ci de clauza de reziliere de 500.000 de euro, bani ce ar trebui plătiţi de către şefi dacă îi desfac contractul peninsularului! Staff-ul roş-albilor cîştigă 28.500 de euro pe lună, drept salariu.
Nu mai scapa cainii de boneata asta pana la final.
Fara Luchin si Matei, HAI VOINTA, HAI PE EI!Last edited by mr.K; 8 May 2012, 13:43.
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View Postnu ai ce face cu luneta...microorganismele se vad cu microscopul, asta daca nu a disparut specia respectiva....a mai auzit cineva de ei in ultima vreme?!Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Vointa Sibiu – Dinamo - 2
Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj - X
Sportul Studentesc Bucuresti – Otelul Galati - 1
Steaua Bucuresti – Ceahlaul Piatra-Neamt - Xsigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostMare dreptate ai. Cand am vazut acel post cu Bonetti e cel mai bun transfer pt Steaua am zis asa: Doamne cata DREPTATE!
O sa-i ingroape, cu toate ca sunt deja mortaciuni!
V-am spus eu că fotbalul nostru nu aduce nimic bun!Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
Comment