Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din pacate ce se intampla in fotbalul asta de la noi e de domeniul penalului! Vad ca lumea incepe sa se trezeasca, sa discute despre mismasurile astea, poate in 2-5 ani se va sparge buba. Sunt multi implicati....sunt satul de valize, brichete, butoane si alte combinatii. Cred ca sunt putin pusi si pe echipele din bucuresti...e tare ciudat ca Dinamo, Steaua si chiar rapid nu mai misca NIMIC! Rapid vad ca e calcat pe cap cu suspendari de teren aiurea, jucatorii lor primesc 4 etape pentru ca scuipa pe jos in timp ce altii primesc o etapa pentru fracturi.....aiurea!

Diseara avem FOTBAL....ca in rest avem bambilici!

Comment

• azi fiul meu, care va implini in august 6 ani, mi-a spus un lucru care m-a uns la suflet.
      la tv era o emisiune unde se vorbea de cartonase rosii si la un moment dat a zis si ceva de dinamo. copilul a venit la mine si mi-a spus ca ar trebui sa fim fericiti ca dusmanii nostri de la dinamo au luat doua cartonase rosii . nu e important ca nu a fost atent si ca nu a inteles stirea de la TV. important e ca are spiritul Stelei in singe
      My ride

Comment

• Haaaaaahahahahhahahahahaha

Comment

• muhahahaha foarte bine

sa inceapa spectacolul!

Comment

• Vreau si eu asa meciuri. Pt un spectacol desavarsit sper ca Bilbao sa revina. Macar un gol sa dea, sa poata fi mai animata finala.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Cand am vazut STEWARZI pe gazon am crezut ca vad in reluare meciul dintre CFR si U Cluj de aseara

Cel mai mandru am fost cand am vazut la inceputul meciului acele PANCARTE cu toate echipele ce au jucat in Liga Europei si mai ales cand am vazut emblema STELEI.....VASLUIULUI si RAPIDULUI.

Pancarta cu dinamo a vazut-o cineva ??????????????

Comment

• Haaaaaaaa!!! Marian voiam sa subliniez si eu asta maine.
                Doamne cand am vazut STEAUA mi s-a facut parul maciuca!
                Totodata pt cei care stiu a citi ruseste am mai vazut un insemn:

VORSKLA POLTAVA!!!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                  Cand am vazut STEWARZI pe gazon am crezut ca vad in reluare meciul dintre CFR si U Cluj de aseara

Cel mai mandru am fost cand am vazut la inceputul meciului acele PANCARTE cu toate echipele ce au jucat in Liga Europei si mai ales cand am vazut emblema STELEI.....VASLUIULUI si RAPIDULUI.

Pancarta cu dinamo a vazut-o cineva ??????????????
                  E pe gardul Ligii I. Doar acolo sunt cunoscuti. Pentru BLATURI.

Totodata pt cei care stiu a citi ruseste am mai vazut un insemn:

VORSKLA POLTAVA!!!
                  Dinamovistii au invatat ruseste.

Comment

• De blaturi nu au loc de altii in liga 1.....aia cu valize, brichete si decrete!

Comment

• Huooooooooooooooo!

Bah, ati bagat Vointa in Liga II. Pai aia joaca de 3 ori mai bine ca voi. Dinamo trebuia sa fie in locul ei.

Comment

• Da, imi vine sa plang de mila alora! )))

SERIE B SERIE B!

Comment

• Pai eu nu plange de mila Sibiului.
                          De Dinamo imi e mila, ca iar se joaca vreo echipa necunoscuta cu voi prin preliminarii pana va da sangele pe nas.

Comment

• caN-pEonii caN-pEonii ole ole oleeeee dinamo eeeeeee restu e CanCan ce va face dinamo in preliminarii cu echipe de liga 3 sau 4

Ps....
                            De blaturi nu au loc de altii in liga 1.....aia cu valize, brichete si decrete!
                            ... lasa mah ca voi aveti PETARDE, FUMIGENE,RACHETE,BASTOANE,ETC,,,,,,stiti voi mai bine ce batai mancati si de la jandarmi si mai NOU va bateti intre voi ca suporteri

Ps 2,,,mai era sa-l omorati pe Torje,,,sunteti si piromani de meserie ca dati foc la stadioane,,ce sa mai ACADEMICIENII,CHIMISTII,INGINERI pot face asa spectacol pt ziare si TV ca sa iesiti in fata cu orice pret,chiar daca dinamo este de rasul Europei de 10 ani incoa.
                            Last edited by Ivan Marian; 10 May 2012, 11:40.

Comment

• Anu' acesta hieroglifa e'n ghencea! RAUS!

Comment

• Anu' asta DUBLA hieroglifa in Fane Babanu'. Abia astept finala cupei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google