If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
i s`a zbarlit coiotului coada de la ploaia de azi cred
cine zicea ca cfr e cu butoanele ?
la meciu cu U cluj sa dat rejucare de la 0-0 in loc de 1-0
acuma cu mioveniul meciul nu se putea tine , nici in curtea scolii nu jucam asa.
Pe cine a dus putin capul si a pariat anul asta pe cfr, concordia, steaua si contra lui dinamo a facut ceva bani! Sunt curios maine, care e butonul. Sunt sigur ca nu se va juca pe bune si sunt doua variante, castiga steaua ca are nevoie de puncte/loc mai bun in clasament (Dinamo are finala cupei, deci europa asigurata) saaau, mai repede il vad meci de X spre 2....Dinamo avand o cota frumoasa la pariuri.
Ce-mi place la caini e cum se dau ei invinsi dinainte, vezi Doamne tot felul de explicatii puerile, finu', nasu', Europa asigurata (de parca le-ar folosi la ceva sa joace un tur preliminar).
Meciurile Steaua-Dinamo sunt pe bune, dar explicatiile pentru bataia de moarte pe care o vor lua cainii maine seara, SUNT JALNICE.
Cum adica, nu mai e nasu' cu finu'?
Acum vorbim de taierea mieilor in program, si maine seara sa urmarim de fapt eutanasierea cainilor? Stii tu, modificari de ultima ora in ghidul TV.
Hai nu fi stelist....din ultimele 15 meciuri directe ati castigat si voi doua dar faceti mare tam-tam. 72-0 va dam!
Abia am inceput. 25 de victorii contra lui Dinamo vor urma.
Cat despre tam-tam, vrei sa scot de la naftalina posturile tale din iarna cu CAMPIONII, si cu LIDERU'?
Vrei sa te fac de rusine?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment