Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca eram lider detasat nu trebuia sa profit de asta. Tu de cand nu ai mai vazut favoritii pe locul ala?

Comment

• Lider cu un punct in fata si cu un joc modest, cam greu sa ii fi vazut campioni.
      Urmeaza o perioada de domintaie a Stelei, o sa va ascundeti dincolo de locul 6, la cum merg lucrurile la voi.
      Bah, cand anunta Borcea alea 6 puncte? Ca se termina saptamana.

Comment

• Am avut si 5 puncte....nu mai te codi! Si chiar vreo 10 de vOI! Apoi am jucat cu mila tot returul si uite unde s-a ajuns!

Comment

• Si chiar vreo 10 de vOI!
          11 mai exact. V-am spart daca, jucand destul de prost, Steaua a luat cu 14 puncte in plus fata de voi, iti dai seama ce jalnici ati fost?

Comment

• Pai in retur nu stiu daca avem 3 victorii si 2 egaluri!

Comment

• Concordia campioana!

Daca va prinde Poltava la toamna, nu mai scapati asa usor, va da 5-0 si 4-0.

Comment

• La meciul Stelei vor fi peste 50 de mii de stelisti si 101 dalmatieni.
                Cand vreodata pe Arena Nationala vor fi 50 de mii de dalmatieni si 101 oi ca nOI Stelistii?

Comment

• 40.000 sunt DINAMOVISTI! 8000 neutrii....restul MIEI!

Comment

• Cand vreodata pe Arena Nationala vor fi 50 de mii de dalmatieni si 101 oi ca nOI Stelistii?
                    Cand va fi Base presedintele USA iar Dinamo va castiga CL. Bine, ramane pentru inceput sa si joace acolo.
                    Cica Dinamo pune in vanzare niste bilete abia joi. Cred ca raman cu ele nevandute.

Comment

• Va salut !

Gaz Metan – Concordia - 1
                      Sportul – Rapid - x
                      Otelul – FC Vaslui - 2
                      Tg. Mures – Ceahlaul - 2
                      Pandurii – Petrolul - 1
                      Astra – FC Brasov - 2
                      Steaua - dbinamo - 1

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        40.000 sunt DINAMOVISTI! 8000 neutrii....restul MIEI!
                        Ai de viaţa mea !!
                        De la 151 la 40.000 ??? Cascadorii râsului......... Cel mai bun banc din ultima vreme.
                        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                        sigpic

Comment

• Si vor mai ramane pe afara inca 250.000 de dinamovisti! Oile sunt terifiate.

Comment

• Maine seara cainii vor mirosi boabele de oaie si vor pleca scheunand acasa, dupa ce vor lua vreo 5 pe spinare.

Borcea o fi vandut destul shaorma la Miami ca sa aiba bani de bilet de avion?

Comment

• Apoi am jucat cu mila tot returul si uite unde s-a ajuns!
                              Milosi astia de la dinamo ...se stie ca au o privire blanda toti cateii si se mai stie ca cei care latra nu musca...

uite si formula de start din meciul cu Steaua cica dinamo joaca 4:4:3
                              (patru in poarta, patru in aparare si patru la mijloc)

si uite si galeria lui dinamo

supoterul 1 suporterul 2
                              My ride

Comment

• Ăştia sunt aceia care tot aşteaptă să vadă echipa dinamo în şampions lig.
                                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google