Eu vad o singura solutie: retrogradarea stelei si scoaterea lui becali din fotbal
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@BOGDAN1709 desi sunt stelist dar nu il suport pe nea jiji ce ai spus tu ne se va intampla niciodata....clubul este cumparat de el...deci nu ai cum sa-l dai afara....si daca nu ma insel el numai are nici o functie la steaua decat ca este patron....cum sa dai afara un patron??....asta chiar nu am mai auzit-o....si la urma urmei daca e ceva jiji nu e prost poate sa o intoarca sa zica ca vrea sa doneze banii aceia la U cluj ceea ce nu este ilegal...n-are nimeni ce sa-i faca...poate sa o depuncteze pe steaua ca tot pe locul 2 ramane....dar nu cred ca se va intampla asta la cat il stiu eu pe jiji ca prost nu este
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostBa fratilor ia ma iterminati ma cu UNIREA URZICENI ca au facut blat cu "U"Cluj in tur de la 0-2 la pauza la 3-2 final ((asta nu o stia nimeni asai))????? Chiar portaru clujului zicea ca a simtit ceva necurat la jucatori proprie echipe + ca is multe alte meciuri ce sa ma izic de Dan petrescu ca face crize de isterie la fiecare meci ca cica il furau albitri si cand a jucat cu Steau de au fost furati GROSOLAN dupa meci a zis ..de fapt nu a zis nimic nu are rost sa continui asa ca TOT campionatul nostru e de cacao si de unde pleaca tot de la Mitica si Sandel fosilele de le LIGA pe care se pare ca si copii copiilor mei i vor prinde in funcite.
Apropo Bravo CFR si inca un lucru sa vedem ce se intampla cu JIJI ca i-au gasit astia straita cu bani la Cluj DNA e pe capul lui.
Pana nu osa fie si la noi ca in intalia cand au retrogradat pe JUVE si masurile drastice care s-au luat acolo tot fotbal de cacao o sa avem.
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostBlat a fost si cu Mioveniul intur...2-0 pentru mioveni...
Stati voi linistiti , blaturi au fost mult mai multe . Si Rapidul , dupa episodul Bricheta nu s-a dat la o parte in fata CFR ? Nu vom afala niciodata cate au fost in realitate .
Cineva de mai sus are dreptate , Trica e de ....................... El prevede o hegemonie a Clujului de cel putin 4 ani . Valeu muica !
Dar in schimb , declaratia lui Pazkany dupa castigarea titlului este de nota 10+ . Cine a vazut-o la tv sa faca comparatie intre o declaratie de bun simt a unui om cult ( ce am putut sa scriu , nici mie nu-mi vine sa cred ) si altele ale unui incult ( in speta jiji ) . Nu s-a apucat sa-i jigneasca pe invinsi si nici nu se ' pregateste de LC " ca Borcea .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Desi am tinut cu Chelsea Londra, castigatoarea LIGII CAMPIONILOR de anul acesta este Manchester United. Pe merit, dupa prima repriza dar dupa a doua parca n-a mai fost chiar asa. Oricum, s-a vazut de ce unii jucatori valoreaza zeci de milioane iar pentru desculti de-ai nostrii ne miram cand se dau cateva sute de mii.
Loviturile de la 11 m:
Comment
-
Originally posted by dani p View PostBlat a fost si meciul Ceahlaul-Poli si nimeni nu a zis nimic.. Cat despre Pazkany,Florin tu nu ai auzit ce a declarat de Steaua din '86? Ti se pare ok?
Ma bucur ca a castigat Manchester liga in fata lui Chelsea . Iuli , tu nu vezi cum pot sa alerge aia pe langa martoagele noastre ? Gasesti la noi pe cineva cu viteza aia ? NU .
Problema este ca vine CE . Ce vom face acolo ca avem o grupa de-mi vine sa arunc televizoarele ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment