Originally posted by iuli81
View Post
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Olanda nu va uita ca i-am cam umilit in grupe! Eu zic ca ne va da "nana ",pentru ca la cat de buni sunt ii mai bat inca o data pe italieni si francezi. Olanda va fi campioana europeana!(parerea mea!)Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
iti trimit prin posta 10 beri?
* sau le dau cand ajung pe la Mioveni, asa poate beau si eu una si mai scot din paguba
iashca, cu siguranta Olanda ne prefera pe noi in dauna Italiei sau a Frantei. E vorba de interes. Eu zic ca ulterior pe noi ne pot invinge mai usor decat pe ceilalti.Last edited by iuli81; 16 June 2008, 10:10.
Comment
-
Si eu cred la fel,ba chiar si-au schimbat si portarul si ai nostri tot nu ajung la poarta lor
Cred ca ar trebui piti sa riste si sa mai bage un atacant in repriza asta ca avem nevoie de victorie in meciul asta atata timp cat italia ii bate pe francezi si sunt calificati.
Comment
-
Offf,,,
Nu avem nici o sansa,,,chiar sperati ca vom bate Olanda?
Sunt jucatori de cursa lunga, rezistenti, stabili emotional; ai nostri, din pacate, se dezumfla repede
Of,,,Mama lor de "games-uri"Last edited by 77sky; 17 June 2008, 23:20.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment