Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si pe mine ma enerveaza chestiile alea zgomotoase.. parca ar fi un roi intreg de albine pe capul meu... sper sa nu faca asa la toate meciurile ca nu ma mai uit
    sigpic

Comment

eu sper sa ia Franta .
      sigpic #

Comment

Enervante sau nu...e mai bine decat sa auzi huliganii cum injura cand meciul nu decurge cum vor ei. In orice caz, eu zic ca e ceva special...in special pentru echipele africane.Si apoi...e vorba de un CM...nu de orice meci cu echipe de mana a 3-a. CM e singurul motiv pentru care ma uit la meciurile de fotbal.

Comment

Cea mai buna sa castige! Anglia si Brazilia sunt usor favorite...dar asta ramane de vazut!
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Eu zic ca e mai frumos sa auzi suporterii cantand decat sa auzi zgomotul ala infernal al vuvuzelelor, dar in fine... televizorul dat putin mai incet si e ok
            sigpic

Comment

spania sau brazilia una din astea sper sa castige....

Comment

Ma baieti, ma uit acum la reluarea de la Uruguay Franta -> E un fiasco total cu vuvuzelele astea pe cuvant. Urat! Urat de tot! Eu am oprit tv-ul.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

da, e o tampenie fundalul sonor. ma uit fara sonor. zgomotul ala cica imita o turma de elefanti care se apropie. ar trebui sa se hotarasca daca e fotbal sau safari
                  sigpic

Comment

Deja au primit plangeri de la mai multe staff-uri. Ia din zgomotul stadionului si creaza doar un zumzet. Mai bine le-ar scoate dreaq...sa zumzaie cand joaca ai lor, doar atat.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Elefanti pe dracu... zici ca sunt albine ucigase... daca n-as da televizorul incet, cred ca dupa alea 90 de minute mi-ar sangera urechile
                      sigpic

Comment

Uber alles

Comment

ca tot veni vorba de zumzetu acela..de juma de ora deja ma calca pe nervi...
                          momentan 2-0 pentru germania

Comment

Uber alles 4-0

...le-ar vuvuzelilii alea de ras...

Comment

sincer nu mi-a placut ..nu au fost faze din acelea in care sa iti stea inima-n gat.. s-a jucat mult prea relaxat
                              Vreeemmm speectacoool si fara zumzetu acela care ne disperaaaaa

Comment

Fata de ce s-a jucat pana acum, Germania a facut "pestacol"...si scor

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google