Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La postul anterior chiar vroiam sa zic de Italia ca nu are nici un jucator exponential si asta am observat la mai multe reprezentative(unii au prea multe vedete). Italienii pe langa asta nu au atacanti care sa fie in stare sa faca diferenta.

@cris_iasi adevarul e ca inainte exista cam la toate echipele mari cate un "creier" la mijlocul terenului, pe cand acum vedeta echipei e cate un atacant.
    sigpic

Comment

corect,joaca cu gilardino,pai ala e varza!!!!ma uitam ieri la echipa,nu mai era portarul,nici toldo nici buffon,in aparare doar canavarro,lipsesc maldini,nesta,panucci la mijloc NIMENI,gattuso e pe banca,doar montolivo ala ce misca,zambrotta si camoranesi nu mai merg,atacul e pa...nu mai e del piero,inzaghi,cassano,totti....si dupa toti jucatorii astia nu prea mai vine nimic ...si ma uit ca la mai toate natiunile se intampla asta!inca nu stiu de ce lipsesc nesta si pirlo din echipa?nu sunt convocati?sunt pe banca?materazzi unde e?

Comment

Pirlo e accidentat, intra in al 3-lea meci din grupe.
        Dar cam toate echipele, cum zicea cineva, nu au un mijlocas care sa straluceasca. Si mai rau, selectionerii insista cu anumiti jucatori.
        Eu inca ma gandesc la cate un trio gen Matthaus-Voeler-Klinsmann sau Gullit-Rijkard-Van Basten.

Comment

@ fof pai mi se pare ca nu e spectacol. lipseste pasiunea aia de campionat mondial.
          si mai sunt si vuvuzele le alea care mi au scos creierii pe nas. nu le mai suport buz buz buz tot meciu buz buz buz si iar buz

Comment

of doamne , daca nici brazilia , argentina n`au facut spectacol....
            tu ce vrei ...sa iasa portarul sa dribleze tot si sa dea gol din foarfeca ?
            daca nici meciul Slovenia-SUA nu a fost spectacol...eu ma abtin.

Comment

nu ma refer la spectacolul din meciuri. ma refer la starea generala.

Comment

ce meciuri mai sunt azi ? ...
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

portugalia - coreea de nord 1-0 in acest moment

Comment

calm , deja 3-0

Comment

• Voiai sa zici 4-0? Daca in '66 regimul comunist i-a trimis in lagar pe jucatori dupa ce s-au calificat din grupe, acum cred ca ii trimit la minele de uraniu. Sau mai degraba, nu se mai intoarce niciunul in RP Democrata(!!!????) Koreeana.

Comment

• e blat....

Comment

• Doar daca Borcea e acum director executiv la federatia portugheza.

Comment

• da da da

Comment

• Portugalia 5-0 korea de nord
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Scuze...7 boabe pentru portughezi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google