sa ii opreasca cineva 7-0 portugalia
Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aoleo ce meci ... spectacol 100%
Comment
-
Marea Spania cred ca va face un egal cu Chile si bye bye optimi. S-au chinuit cu descultii din Honduras pe care pana si "supernationala" Romaniei i-a taxat cu 3-0.
Cand vad cum joaca Spania de steril, parca sunt pe Ghencea si vad cum se chinuie Steaua sa dea gol si o ia pe cocoasa de la vreo codasa. Noroc de Villa, baiatul asta nu are cu cine juca in atac, Torres stie sa dea goluri in ultima vreme doar la Liverpool.
Europa e praf, cu exceptia Danemarcei. Astept sa invie totusi Germania.
Comment
-
si eu astept germania....cu toate ca eu tin cu italia,care nu are nici o treaba!spania e un fas,sunt de acord!europa nu joaca nimic,cica au jucat nu stiu cate meciuri si sunt obositi,saracutii!!sud-americanii care joaca in europa de ce nu sunt obositi?la franta e scandal,italia nu are cu ce,portugalia e vesnica speranta,spania un fas...sper sa castige una din europa si singura capabila ar fi germania,dar la cum joaca acum imi e teama!
Comment
-
Noroc ca trebuie sa fie 16 la numaratoare in optimi. Ca asa incap si europenele. Vreau sa vad cate europene isi castiga grupa, ca imi vine sa plang. Probabil Olanda/Danemarca.
Nu stiu ce naiba are batranul continent, dar se vede ca echipele mari de club traiesc din implanturi venite de pe alte continente. Cand e numai cu marfa autohtona, gata, se termina benzina.
Comment
Comment