Incepe de fapt CM pe bune. Pacat de echipele mai slabe ce au prins culoar catre sferturi, jucand in optimi tot cu una slaba (ex. Paraguay, Uruguay, Ghana). Mizez pe Germania si Olanda, poate ne scapa de Brazilia si Argentina.
Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca Brazilia bate Olanda, e finalista clar ... Apoi Spania trece la pas zic eu de Paraguay si va urma o semifinala de vis Argentina - Spania sau Germania - Spania.
Finala o vad Brazilia - Spania! Mizez in continuare pe europeni. Forzza Spania!
Nu-mi place deloc acest sfert de finala Uruguay - Ghana. E cam degeaba asa si chiar aiurea ... Ce grad de comparatie este intre Argentina - Germania si acest meci ?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Si daca Olanda invinge Brazilia.................tot finalista scrie pe ea.
Spania pacatuieste cu tacaneala de pase dusa la extrem. Nu inteleg de ce insista pe Cuplul Iniesta-Xavi Hernandez. Torres Si David Villa au nevoie de pase filtrante mai clare, saracii isi fac singuri fazele sau suteaza la poarta din pozitii imposibile.
Solutia: Fabregas. Dar Del Bosque merge pe sistemul lui de tacaneala continua, cu toate ca Fabregas e capabil sa intre cu mingea la picior pana la 6 metri de poarta. Cat l-o mai tine norocul pe D. Villa mai merge. Poate il lasa ghinionul pe Torres.
Comment
-
Cu tot respectul pentru Olanda dar totusi nu o vad chiar atat de capabila sa treaca de Brazilia (chiar si-n actuala formula) ... Cine stie, vom vedea ... Mi-e ciuda totusi de dezechilibrul meciurilor, vezi Paraguay - Japonia contra Spania - Portugalia ... De ce oare nu se trage la sorti si se merge pe acest sistem 1a contra 2b ... etc etc etc .. Nu-mi place!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Asa se face culoar pentru favorite. Dar nu a iesit treaba din cauza favoritelor cazute in dizgratie pe locul 2 sau mai rau, necalificate. Si au iesit optimi saracute ca valoare (Paraguay-Japonia). Spania-Portugalia era totusi un meci maximum de sferturi, Portugalia e slabuta. Pacat de sfertul Germania-Argentina.
Comment
-
finala o va castiga Spania!! clar))))sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
eu unu cred ca Germania ajunge in finala...dupa ultimul meci, cel avut cu Anglia...a fost arta si precizie. Desi,situatia se poate schimba, caci la fel am crezut si despre Anglia, cand a jucat cu Slovenii...si uite cum sunt sortii.
Ghana-...joaca joaca....s-ar putea sa fie cu surprize aceasta echipa.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment