asa este,ma simt mult mai bine...fotbal inseamna europa!
Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by cris_iasi View PostStatistica echipelor calificate in sferturi, pe continente: America de Sud 4-Europa-3 Africa 1. In 3 meciuri e care pe care in duelul America de Sud-Europa. Cum ar fi sa treaca Olanda, Spania si Germania in semifinale?
Din America de Sud mi-a placut Paraguay, o echipa solida, muncitoare si cu viteza.
Oricum, raman cu Germania, Spania pare ca poate juca o vesnicie tika-taka fara sa dea gol. Noroc de D. Villa, o zic a 3-a oara aici, baiatul ala e aur curat, trage la poarta cand nu te astepti si are un plasament si o viteza de reactie de clasa.
Comment
-
Pai acum sincer. Ultimul meci l-au castigat din noroc. Te astepti, macar logic, ca o echipa care bate Anglia si Argentina cu cate 4 boabe sa piarda in fata unei echipe care face pseudo tica-taca?
Naiba te-a pus sa faci pariuri ?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu, esti si cu D. Villa.
Spania nu are antrenor, joaca din amintiri de acum 2 ani.
La un post in trecut spuneam ca Del Bosque greseste ca merge doar pe Xavi si Iniesta, aici nu e Barcelona.
Dovada ca am avut dreptate: cand l-a introdus pe Fabregas au inceput sa se miste altfel. iar pe Torres, faptul ca era blazat il recomanda pentru schimbare mai repede, Pedro e mult mai rapid, mai odihnit si mai in foame dupa performanta.
Dar Nemtia o sa ii manance pe paine in a 2-a repriza, ati vazut media de varsta a echipei Germaniei? Pana si Podolski pare a fi de o vesnicie la nationala, iar Mueller la 21 de ani cat are daca nu ma insel, joaca de parca e facut pentru a marca. Si cand ai nevoie de batrani..........Klose. Scurt.
Comment
-
nici eu nu-i iubesc,dar asta nu ma face sa fiu orb,germania joaca fotbal,este o echipa care la ora actuala poate bate pe oricine!nu inteleg de unde atata euforie in tara asta pentru spania....ce a facut spania?a castigat ceva,au si ei europeanul asta,in rest sunt 0!plus ca m-am ofticat ca i-au facut pe francezi si italieni in toate felurile cand au parasit aia competitia...nu stiu daca sti,sau ei stiu dar italia are 4 titluri mondiale si ei nu au ajuns decat acum in semifinale!nu stiau ce e aia...sunt comparabili cu noi la performante,mai putin europeanul asta care nu stiu cum au reusit sa il castige...dar a castigat si grecia,asa ca nu ma mira!
Comment
-
Un prilej bun pt revansa nemtilor ... Sa asteptam meciul si vom vedea care pe care ... Sper ca astia mici ai mei, mingicarii, tica taca , sa-i ia la joc un pic, cu toate ca trebui sa recunosc nu au aratat cine stie ce. Poate se vor mobiliza mai bine ...9! 9! 9!sigpic
Comment
-
da da...asa ai spus mereu,si cu stancu si cu steaua si cu brazilia cu olandejii si cu argentina - germania si acum cu spania...m-am convins eu,nici cand iti demonstreaza omul prin fapte concrete nu intelegi,esti in zodia berbecului,incapatanarea e specifica!
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostMai vedem ... Ma zapaciti de creieri cu Germania voastra ... Sunt singur aici cu Spania ?
Bine că mi-ai spus, dar tot cu Jermania ţin.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Spaniolii ar terbuii sa il pune pe Villa si in.... Degeaba joaca tika-kaka ca la poarta nu ajung. Plimba mingea pe tot terenul pana aproape de careul advers, acolo se rupe filmul, uneori devin plictisitori si pentru privitor deoarece intorc mingea pana la portar de la mai putin de 30 m de poarta advers.
Nemtii joaca foarte bine dar din ce am vazut pana acum sunt foarte buni pe contraatac , cand trebuie sa atace se cam schimba situatia ( meciul cu sarbii ) si mai au o problema cand echipa pune mingea jos si joaca.sigpic
Comment
Comment