algo bebido antes pulpo?
Campionatul Mondial De Fotbal Din Africa 2010.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Para los fans de España
Copa fue, es y será en Alemania, cualquier cosa que usted diga o haga.
Jermania - Spania: oricât la zero.
Dacă totuşi va pierde Jermania eu nu mai îmi schimb distribuţia la Logan niciodată, da' niciodată.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by cris_iasi View PostOlanda a mai fost in finala de 2 ori. Mai ramane sa o si castige.
In finala trebuie sa ai cojones. De aia mizez tot pe Germania. Dar nu sunt asa suparat daca ar castiga si Olanda, pana la urma merita si ca traditie si pentru prezent. Ce am vrut la inceputul campionatului s-a indeplinit: finala europeana.
Eu unu tin cu GERMANIA.......vroiam sa arat, ca DEUCHLAnd, merge pana in finala...
Acu acuma v-ati bolinzit?..ce-i cu posturile alea....Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Nuuu...nu vorbim olandeza...ca aia nu e o limba...ci o boala a gatului
Hai Spania, pentru ca au "tendinte" latine intr-un fel sau altul!
Plus ca imi plac cum joaca!
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostPai acum sincer. Ultimul meci l-au castigat din noroc. Te astepti, macar logic, ca o echipa care bate Anglia si Argentina cu cate 4 boabe sa piarda in fata unei echipe care face pseudo tica-taca?
Logic sau teoretic... NU. Practic DA!
Per total nu a fost un meci frumos. Doar ultimele 20 de minute parca s'a vazut ceva...
Totusi, pe mine m'a uluit comentariul... atata incoerenta intr'un singur cap (sau 2...) n'am mai vazut de mult. Saracu', C. Topescu cred ca a schimbat postul...If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
pai...erau ultimele 20 de minite pana in finala....era normal ca au tinut de rezultat!
Comment
Comment