If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eupatruyas cred ca a facut cariera la cules capsuni si portocale pe meleagurile "campioanei mondiale"...altfel nu imi explic...du-te frate cu spania ta!
300 de ani or sa tina minte CM-ul asta...ca alta cupa n-or sa mai vada. Au facut ca Grecii la Europene...au castigat apoi n-ai mai auzit de ei. Ocazii au avut si "olandejii"
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
a fost joc bun de ambele parti. okazii de ambele parti. nu a fost cu nimic mai presus spania. sincer merita sa castige olanda pentru cele doua finale pe care le a avut. asa ar fi fost fair.
mie mi ar fi placut penaltyuri
De greci am mai auzit, se tin tari si fac greve sa nu le taie al 13-lea si al 14-lea salar. Ca n-au cu ce pleca in vacanta puturosii astia care stau toata ziua la soare si zdrobesc masline sa faca ulei.
Romanasii nu-s buni nici la futbol nici la greve.
mama,bine ca am lipsit(imi parea rau ca nu am putut ajunge si eu)dar cred ca il linsam pe eupatruyas acolo!!!!...lasa,ca incepe el campionatul nostru,sa vezi ce te disper!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment