If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Suntem cam aceiasi generatie,ai fost cumva la Bacau?Inca caut 'gazdele' paduchilor.
Salut.
Nu,am facut la mioveni.
Am avut citeva concursuri la pitesti(la casa sporturilor)dar fara premii.
Eram undeva la categoria 37kg-acum sa fac din nou lupte la categoria +100kgsa vezi acum distrugere
Numai bine.
ma mir inca ca nu au aparut sportivii de halbere , sticlism , coniac canoe...
ON , am incercat cand eram tanar fotbal , nu am avut noroc si acuma dau bani sa joc...in loc sa primesc ca joc.
Volei -4 ani.Dar m-am lasat ca nu aveam timp.Faceam mai mult de placere nu de altceva.
Fotbal - 2 ani.Club prea slab,lipsa de seriozitate,profesionalism,punctualitate...M-am lasat ca nu avea rost...
Pescuit-de pe la 6 ani.Am si participat la concursuri de copii si juniori si am reusit sa fac si cate ceva pe acolo.Am cateva cupe,medalii,diplome.In 2004 am fost campion national.Inca il practic pentru ca este foarte frumos si relaxant.Pacat ca baltile de pe la noi s-au cam stricat.
La varsta de 14 ani am inceput sa practic culturismul (fiind pasionat de acest sport inca de la 7-8 ani)... la 14 ani am descoperit si ce inseamna artele martiale... la 16 ani m-am inscris la un club de Karate Goju-Ryu unde am practicat acest stil de arte martiale pana cand au inceput sa apara accidentarile mai grave, la genunchi si sold.. inca imi pare rau ca am fost nevoit sa renunt.
PS: am jucat fotbal de cand ma stiu - in spatele blocului, in curtea scolii sau pe gazonul artificial din curtea liceului
de la 6 la 7 ani ma facut innot, ma plictisisem si am zis sa incerc altceva. M-am apucat de scrima imediat dupa ce m-am lasat de innotsi am facut pana la 11 ani. m-am certat urat cu antrenorul de scrima si bineinteles ca m-am lasat. la 12 ani m-am apucat de baschet si acum la 16 ani tot baschet fac.in ultimii doi ani am castigat 2 medalii(amandoua locul trei pe tara). daca ar fii sa ma las de baschet m-as apuca de kickboxing
2 ani de judo...pana am cazut de pe franghie.....
dupa cati va ani au urmat problemele cu musculatura si coloana ....au venit si kg in plus
...acum ..de 1 an am reinceput miscare cu sala,bazin si fotbal saptamanal
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment