If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Simona Halep o invinge pe C. Garcia, in primul meci din Grupa Rosie:6-4, 6-2.
Desi a inceput mai greoi, Simona si-a ridicat permanent nivelul, a alternat foarte bine lovind in colturile terenului, acolo de unde raspunsul Garciei a fost aproape inexistent.
Aici, fata de finala pierduta la Beijing, Simona a atacat-o permanet pe Garcia, care n-a mai reusit cadenta de metronom si pe care am vazut-o de multe ori schitand gesturi de frustrare, cand a fost pusa in dificultate.
In cel de al 2 lea meci, Wozniacki trece de Svitolina fara prea mari probleme:6-2, 6-0.
Dezamagitoare prestatia Elenei, dar poate ca si jocul perfect al danezei, a contribuit la acesta prestatie mediocra.
Tocmai am vazut unul dintre meciurile cele mai disputate de la Singapore, in care Garcia se impune in 3 seturi in fata Svitolinei, 6(7)-7(9), 6-3, 7-5.
In celalalt meci al grupei, Simona Halep pierde intr-o maniera care nu face cinste unei jucatoare de pe pozitia 1, in fata unei Carolinei Wozniacki; 0-6, 2-6.
Nr.1 fara un GS castigat e ca si cum ai fi campiona la F1 fara vreo victorie in sezon.
Svitolina daca se concentreaza, o arde de nu se vede pe machidoanca, care pare ca nu se poate concentra mai multe meciuri la rand.
mai trebuie si constanta, nu doar varfuri si abandonuri, desi media poate aceeasi. GS din tenis poate le putem echivala cu Monaco, Nurburgring si Monza in F1, desi mai sunt inca 15
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Acum la Singapore:
Pliskova-Ostapenko: 3-6
La 14.30:
Muguruza-Williams: 5-7, 4-6.
Meci care decide a doua semifinalista din grupa, prima Pliskova.
...
Din Grupa Alba, Pliskova si Williams, merg in semifinale.
Sariti si laudati nr. 1 mondial! Nu tre' sa bateti drumul pan' la Singapore, vine ea acas'.
Cu atatea greseli nefortate, nu poti castiga decat daca adversara face la randul ei, mai multe greseli nefortate ca tine.
Cam asta e diferenta intre clasament si realitate.... in confruntarea cu jucatoarele de top, doar din cand in cand mai reuseste cate o victorie..
Garcia isi asigura prezenta in semifinale, dupa ce a invins-o pe Wozniacki, iar Simona Halep a pierdut in fata Svitolinei.
Maine in semifinale:
Pliskova-Wozniacki
Garcia-Williams
Pliskova si Wozniacki au fost de departe cele mai bune jucatoare de la acest turneu; e pacat ca una dintre ele va trebui sa nu joace finala.
Din punctul meu de vedere, asta e adevarata finala a acestui turneu.
Daca tot e vorba de pronosticuri atunci, sa fie; Wozniacki, noul nr. 1 WTA.
Da...Wozniacki in finala,favorita mea pentru acest turneu!Make some noise!Si Venus cred cu tarie ca isi doreste si este capabila sa castige acum la retragere!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment