O victorie notabila, Irina Begu o invinge pe Makarova la A.O.
Stiri din tenis
Collapse
X
-
Primul Grand Slam al anului a inceput astazi la Melbourne.
Dintre castigatoarele primei zile amintim:
I. Begu, A. Cornet, Goerges J., Rybarikova M., E. Ostapenko, T. Babos, K. Siniakova,
A. Pvlyuchenkova, Suarez-Navaro, D. Kasatkina, E. Mertens, C. Wozniacki.
...
Marile pierzatoare sunt V. Williams, E. Makarova, C. Vandeweghe, D. Ciubulkova, S. Stephens.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Sunt curios cu cat o fura machidoanca daca nu avea probleme medicale australianca la 5-2 si apoi a pierdut 2 mingi de set.
Apoi e reluat partitura ei favorita, vai, sunt accidentata si eu, dar totusi joc, daca pierd, sa stiti ca e din cauza accidentarii.
Comment
-
Din cauza ca e cracanata o fi calcat asa?
Ana Bogdan e una dintre protagonistele zilei la Australian Open.
Tenismena romana aflata pe locul 102 in ierarhia WTA a invins-o marti pe favorita numarul 11, frantuzoaica Kristina Mladenovic, in runda inaugurala a primului turneu de Grand Slam al anului.
Reprezentanta noastra in varsta de 25 de ani s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2
Comment
-
Ziua a doua la AO, a adus 3 romance calificate in turul 2; Simona Halep (nr. 1 WTA), Sorana Cirstea si Ana Bogdan.
Alte jucatoare calificate in turul urmator: Konta, Safarova, Garcia, Kerber, Strycova, Ka. Pliskova, Sharapova, Vesnina, Bouchard, Lucic-Baroni, Keys, Giorgi, Muguruza si Radwnaska.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Last edited by IancuMIC; 16 January 2018, 19:37.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Simona Halep, nr.1 WTA si Ana Bogdan s-au calificat in turul III la AO, dupa ce au trecut de Bouchard si Putintseva.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Alte jucatoare calificate in turul urmator: Strycova, Garcia, Radwanska, Kerber, Sharapova, Ka. Pliskova.
...
Konta si Muguruza sunt out, la acest turneu.
Maine, primele meciuri din Turul 3, cealalta jumatate de tablou.
Capul de afis il constituie fara indoiala, infruntarea dintre Sharapova si Kerber.
Alte meciuri:
Bogdan-Keys
Ostapenko-Kontaveit
Bertens-Woszniacki
Svitolina-Kostyuk
LE.
Am corectat greselile.
Multumesc, pentru atentie.Attached FilesLast edited by IancuMIC; 18 January 2018, 14:33.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
"Am uitat de picior în timpul meciului. Am jucat cel mai bun tenis de care am fost capabilă. Am încercat să mă mișc pe cât de mult și pe cât de bine posibil. Am returnat bine, nu am lăsat-o să atace. Am luat mult tratament, nu m-am antrenat foarte mult. M-am simțit suficient de încrezătoare în propriile forțe" Simona Halep
Reactii ale fanilor.
Halep has been faking injuries since forever. It shouldn't be a surprise.
Simona Halep, nr.1 WTA si Ana Bogdan s-au calificat in turul II la AO, dupa ce au trecut de Bouchard si Putintseva.
Ana Bogdan surprinde.Last edited by mr.K; 18 January 2018, 14:23.
Comment
Comment