Originally posted by cristiboerica
View Post
Stiri din tenis
Collapse
X
-
Vesti noi.
"Salutare tuturor. Vreau să ofer un scurt update cu privire la starea mea de sănătate. Am făcut un RMN la spate și am descoperit că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare și voi reveni cu update-uri. Mulțumesc tuturor pentru suport", a scris Halep pe Twitter.
Comment
-
Astazi, Simona Halep a pacalit tenisul, organizatorii si fanii.
Acum cred ca a fost intr-un fel determinata(obligatii fata de sponsori, organizatori, WTA) sa intre pe teren; sunt multi bani si interese la mijloc.
...
Sabalenka, una din aspirantele la castigarea turneului, a intrecut-o pe Muguruza; urmeaza Garcia, o sarcina mai usoara spun eu.
Ostapenko, a fost desfiintata de Wang S.0-6, 0-6.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Osaka o desfiinteaza pur si simplu pe Goerges, iar Kerber se opreste in optimi, invinsa de o jucatoare de pe locul 45 (0-6 in decisiv). Sa vedem cat va rezista si woşniaţka.
Kerber era singura jucatoare ce putea sa-i ia locul Simonei; cum n-a reusit sa mearga mai departe la Beijing, Simona Halep va incheia, anul pe locul 1.
Sabalenka o invinge si pe Garcia, asa cum ma asteptam; anticipez o finala cu Osaka.Attached FilesLast edited by IancuMIC; 4 October 2018, 20:52.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Wozniacki castiga la Beijing si reduce la mai putin de 1.000 de puncte handicapul faţă de Simona Halep în clasamentul WTA.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Hong Kong Open:
M. Niculescu-O. Jabeur 4-6, 7(7)-6(0),6-4.
Ana Bogdan-C Dolehide 6(2)-7(7), 6-3, 7-5.
In optimi, Bogdan o va intalni pe Muguruza iar Niculescu pe Gavrilova.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce mai inainte a renuntat si la cel de la Moscova; Kiki Bertens va fi jucatoarea care va face deplasarea la Singapore, in locul Simonei.
A fost o decizie foarte dificilă, dar e mai bine pentru starea mea de sănătate. Spatele meu nu este ok. Nu m-am antrenat în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să particip la nivel înalt și am încă inflamații. Nu e ușor să intru pe teren și să joc în acest momentLast edited by IancuMIC; 18 October 2018, 11:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Simona Halep, cea mai bună sportivă din circuitul WTA în actuala stagiune?
Halep, regina tenisului în viziunea americanilor: Simona a luat cinci premii în ancheta „The New York Times“Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment