In acest topic si eu am criticat-o pe Simona; dar n-am jignit-o. Si nu cred ca am dreptul, nici eu nici altii sa o faca. In rest, fireste putem sa ne declaram in orice fel, legat de jocul acestei fete.
Cred ca esenta articolului se prezinta aici:
Se incumeta cineva dintre cei care o injura sau jignesc pe fata asta, sa raspunda la aceasta intrebare?
...
Referitor la faza cu tipatul la ultima minge din meciul cu Konta, nu am vazut sa invoce cineva ca de aia a pierdut Simona; conexiuni tendentioase orice discutii pe aceasta tema.
Ma asteptam sa se rejoace punctul; oricum meciul era pierdut.
Pana la urma Simona a inceput sa piarda teren, inca din setul al 2 lea; se vedea cat de colo ca e in urmarirea adversarei, aflata cu o lungime inaintea ei.
Originally posted by IancuMIC
View Post
Totuşi, ce ne recomandă pe noi, românii, să o criticăm dur pe o domnişoara din Constanţa, care de mică a făcut tenis pe banii familiei ei şi pe munca ei [...] Simona Halep atât poate, atât joacă, atât câştigă
...
Referitor la faza cu tipatul la ultima minge din meciul cu Konta, nu am vazut sa invoce cineva ca de aia a pierdut Simona; conexiuni tendentioase orice discutii pe aceasta tema.
Ma asteptam sa se rejoace punctul; oricum meciul era pierdut.
Pana la urma Simona a inceput sa piarda teren, inca din setul al 2 lea; se vedea cat de colo ca e in urmarirea adversarei, aflata cu o lungime inaintea ei.
Comment