Si iata ca Wozniacki imi tine pronosticu' in picioare. O astept si pe Venus, desi cred ca va avea viata grea cu "tiganca" din hexagon.
Stiri din tenis
Collapse
X
-
Finala de la Singapore;
Wozniachi-Williams.
Cu alte cuvinte, o finala pe "bune"; adica una care opune cele mai bune jucatoare de la acest turneu. Din pacate, una va trebui sa piarda.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
In finala "voi merge" pe Wozniacki, cu toate ca mi-as dori sa triumfe Venus.
Si ca o paranteza, Wozniacki e poate printre cele mai inconstante jucatore din circuitul WTA.
La un moment dat disparuse din top 20, daca nu chiar 30 sau mai jos.Keep walking...
Comment
-
La acest turneu a fost la inaltime; alaturi de Halep, Jelena Jankovici, Dinara Safina si Pliskova, Wozniacki se numara printre jucatoarele care au fost nr. 1WTA, fara sa fi castigat vreun GS.
Kim Clijsters si Amelie Mauresmo s-au mai aflat in aceasta situatie, dar ulterior acestea au reusit totusi sa castige un mare turneu.
Un mare semn de intrebare, pentru cea care se anunta a fi o posibila castigatoare a turneului; G. Muguruza.
E drept ca nici Halep n-a confirmat, ba dimpotriva, cred ca chiar a dezamagit.Attached FilesLast edited by IancuMIC; 28 October 2017, 21:14.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Punct final, la Turneul Campoianelor 2017; Caroline Wozniacki este castigatoarea de anul acesta.
Felicitari castigatoarei, felicitari si celorlalte participante.
Pana in ianuarie 2018, Simona Halep ramane nr.1 WTA.Attached FilesLast edited by IancuMIC; 29 October 2017, 22:00.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Simona Halep teaches Romanian.
Subscribe to WTA on YouTube: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=WTALike WTA on Facebook: http://www.facebook.com/WTAFollow WTA on Twitter: h...
...
Simona este cel mai elocvent exemplu pentru aceia care spera sa-si implineasca visele prin munca. Este foarte posibil, ca locul ocupat acum sa fie maximum din ce poate da; o limita a unui om. Datoreaza mai mult, cuiva?
Munca ei, bucuriile ei.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment