Rapid-Steaua

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rapid-Steaua

Vad ca aici nu se prea discuta de fotbal...ce parere aveti despre meciul Rapid-Steaua, meci care a fost intrerupt din cauza spectatorilor ?
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Parerea mea este ca nu a fost intamplatoare intreruperea meciului.Nu sunt nici stelist nici rapidist si nici microbist,dar ce s-a intamplat seamana cu teatrul jucat de brigazile artistice de pe timpul lui Ceasca.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Da intradevar ... Steaua un simplu ordin de partid (comunisti)
      iar a umblat gigi cu arbitri pac pac un teanc de bani peste capu lu arbitru
      sigpic

Comment

Am mai auzit vorbe cum ca erau stelisti infiltrati. pai cum mama lor s-au nimerit tocmai acolo sa fie unde s-a intamplat faza! Si daca erau stelisti printre rapidisti aia nu mai ieseau intregi de acolo. si cat de idiot poti fi incat sa iti zica ala 10 minute sa nu mai arunci, iti zice ca daca mai arunci se opreste meciul si tu tot arunci. si aici nu a fost vb de nici un blat. arbitru a arbitrat foarte bine pana in momentul ala si el a crezut ca nu se mai poate disputa un meci in astfel de conditii. sper sa castige la masa verde. asta le trebuie asa numitilor suporteri. app poli a batut cfr cluj. asa ca inca un motiv ca steaua sa castige la masa verde.
        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Vroiam sa pun si un sondaj la intrebare, dar nu mia iesit... Eu zic ca arbitru a avut dreptate, trebuie stopat odata fenomenul acesta. Pacat ca sufera echipa si suporterii cinstiti, pentru niste dementi...asa stiu ei sa-si incurajeze echipa, locul lor nu este in tribuna, la puscarie cu ei...
          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Traim intr-o tara unde civilizatia e cu 20-30 de ani in urma tarilor din vest si nu numai..ne putem astepta de la orice, eu unul nu stiu ce sa cred despre meciu asta, nu-s un fan inrait al sportului.. oricum.. salbatici vere..

Comment

Azi sia luat-o si CFR-ul de la iasiiii)) Penalti moca
              Haide GIgi .............................la ..k...k....t
              sigpic

Comment

Stelisti infiltrati? Nu prea cred... la echipele astea mari, cei din galerie se cunosc foarte bine intre ei si nu cred ca ar putea fi vorba de cineva infiltrat. Este ceva ilogic ca rapidul odata ce avea 1-0 sa arunce cu obiecte in teren. Eu cred ca a fost mana lui Gigi care vrea sa para un om religios dar tot un cioban idiot ramane. Eu nu tin nici cu steaua nici cu rapid. Oricum Rapid a fost singura echipa de pe teren, steua egala cu 0.
                Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Indiferent unde s-a jucat, cine a ajucat, cine are de castigat meciul tot trebuia oprit. Ce organizare este aia in care in anul 2008 nu exista posibilitatea de supraveghere a spectatorilor, dar sunt pretentii de UCL. de ...
                  Last edited by Seba; 24 March 2008, 16:08.

Comment

Astai adevarat...... Jandarmeria era in concediu!!
                    Ori cum nici stelisti nu erau prea cuminti
                    sigpic

Comment

S-a luat decizia corecta ! Daca v-a uitati mai atenti la faza cand se arunca din tribuna, in jurul arbitrului erau numai stelisti, deci e logic ca au aruncat suporterii rapidisti, care probabil au aruncat dupa stelisti numai ca l-au nimerit pe arbitru.(parerea mea).
                      KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Pacat ca vor suferi fotbalistii rapidisti si nu suporterii . Ei vor avea accesul interzis cateva meciuri si gata . Pana nu-i vor condamna ( nu cu suspendare ca stelistul ala de anul trecut ) dar ani buni nu cred ca vor inceta . De aia eu nu ma duc la meciuri , sa nu mi-o iau aiurea . Cata fericire pe cioban . Sa fii condus si sa castigi 3 puncte moca .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu mi se pare corect ce s-a intamplat.
                          Asta e...cu orice mijloace Steaua castiga si e cam rusinos.
                          Acum sunt fericit ca a batut Dacia la Poli

Comment

Intenţia a fost lovirea jucatorilor stelişti, şi nicidecum a arbitrului.
                            Oricum conducerea rapidului invocă tot felul de baliverne. Să vadă de securitatea jucătorilor, a arbitrilor şi după aia să comenteze (stadion construit în 19..), cum au primit omologarea?
                            Alte echioe mai au curajul să joace în Giuleşti?

Comment

Decizia a fost una corecta daca e s-o luam dupa regulament dar nu cred ca trebuia intrerupt. **** ala de arbitru, daca lua un cutit in cap si nu se putea vaita atat cat a facut-o joi. Asta este, suporterii rapidului au fost niste ordinari ca au aruncat si a doua oara. Spun suporteri desi cred ca acela nu trebuie numit suporter, mai degraba nenorocit.

Sunt rapidist dar cred ca nu e ok ce se intampla. Daca tot sunt platiti unii sa faca controale la intrarea in stadion, apoi sa-si faca treaba. La meciul din cupa CFR - FC BRASOV am intrat odata cu galeria Brasovului dintre care 90% erau rupti de beti. E normal? Dupa controale cred ca erau 5 in jurul meu care aveau brichetele la ei in tribuna. Eu am aruncat-o la cutie! Asta este! Civilizatie 0 barat!
                              Last edited by iuli81; 24 March 2008, 16:33.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google