Iuli , puteai intra cu bricheta dar sa o folosesti pt aprinsul tigarilor nu pt aruncat . Daca vrei sa vezi un meci , te duci pe stadion , daca vrei sa arunci cu pietre te duci pe maidan .
Rapid-Steaua
Collapse
X
-
Originally posted by online24hh View PostAstai adevarat...... Jandarmeria era in concediu!!
Ori cum nici stelisti nu erau prea cumintiniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
eu sunt stelist..dar as vrea sa retrogradeze Steaua , ptr a sti si ei ce inseamna s-o iei de jos prin munca multa sa ajungi sus !
Nu sariti pe mine, e doar parerea mea - NU JOACA NIMIC !!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
eu cred ca Steaua va castiga in fata Rapidului cu un scor strans! asa e...Steaua nu joaca nimic! dar nici Rapidul nu e mai presus!!!
Comment
-
doar rapid!
La un Steaua - Rapid orice rezultat e posibil 1 X 2. Aici nu mai conteaza locul in clasament, forma de moment a echipei, bani....va fi doar orgoliul sportiv, vechi de altfel care exista intre cele doua team-uri! Ce-mi doresc eu cel mai mult e ca arbitrajul sa fie corect si cea mai buna sa invinga.
P.S. : asta asa pt. voi ..... sa fie Rapid!
Comment
-
Daca nu vine un antrenor cu EXPERIENTA nu facem nimic nici in campionat , nici in afara ( daca mai ajungem vreodata). Nu avem ce sa facem cu Dan Petrescu sau Panduru sau Hagi .
Dan Petrescu a facut ceva f bun la Urziceni, unde nu se cerea rezultate iar jucatorii jucau altfel. In mom in care cineva vine la Steaua, omul o sa lucreze in presiune si numai cineva cu experienta poate rezista.( sau nesimtit ).
Eu zic hai Steaua in meciul cu Rapid dar raman la parerea ca nu ne meritam locul in clasament.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pai nici jucatorii Stelei nu au luat bani de 2 luni asa zic astia in gazeta.Eu zic ca ne trebuie si un presesdinte, ca Argaseala e slabut rau desi este catelusul lui gigi.Mie mi-ar placea sa vina vama la Steaua.Multa lume, putini oameni...
Comment
Comment