Al Cui Suporter???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma bag si eu in vorba- nu mai sunt microbist de pe vremea cand jucau Iordache, Iordanescu, Talnar, Dinu, Lucescu...-ca am vazut intamplator imaginile cu vitele alea care au lovit cameramanul civil al Jandarmeriei, la Cluj parca. Dobitocii si-au dat foc la valiza- si mai ales la portofel! Mare noroc daca scapa fara nitica parnaie, dar sigur o sa plateasca de o sa li se usuce si conturile in banca si mostenirile de la Decebal si Traian incoace...Aia sunt suporteri fratilor? Am fost si eu- in tineretze!- pe stadioane, cu galerii diverse, am strigat, am urlat,(am si injurat), dar sa sari pe un om cazut si lovit si sa-i mai dai una...Animale e prea putin spus...Ce sa mai vrei de la ...viitorul tzarii? Si al sportului?...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

De acord cu ceea ce spui!!!
      As mai face o precizare totusi!!
      Steaua ar trebui retrogradata dac se poate demonstra ca banii au fost la Cluj(desi toata lumea stie ca au fost)

Comment

Am sters 72 de posturi offtopic din care 90% cearta. va dau vacanta daca mai vad un singur post in care va certati!
        certurile se continua aici
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sunt de acord...de fapt mi-ar face mare placere.

Comment

Ati uitat sa mentionati "U" Craiova , totusi chiar daca nu mai este o echipa mare acum inainte a fost sa nu uitam ca , Craiova avea 12 jucatori in nationala dintre care 9 titulari , sa nu uitam ca am ajuns in semifinalele cupei campionilor si alte performante , sa nu uitam ca inainte de a lua CFR campionatul Craiova a fost ultima echipa din provincie , deci cred ca in locul CFR sau Poli Timisoara sau alaturi de ele merita si Craiova introdusa in poll !

Totusi sa nu uitam ca CFR a intrat in A acum 3 ani si acum 6 ani era in divizia C , sa nu uitam si de Poli care si ea de cativa ani a intrat in A ... deci totusi ....
            LoganClub Craiova

Comment

Nu uitam, dar a trecut aproape o generatie de la ultima performanta a Craiovei.Am avut 2 colegi in scoala in anii 80 care datorita performantelor Universitatii devenisera fani Stiinta ,desi erau bucuresteni. Concluzia e ca daca nu ai performante, te uita lumea.

Comment

Treaba este ca la Craiova s-ar putea face performanta daca ar fi un investitor puternic si nu ar vinde si rasvinde jucatorii si asta cred ca este constienta toata lumea! Craiova a dat tot timpul jucatori de valoarea. Am zis totusi de ce a fost pusa CFR si Poli si Faru in poll cand Craiova a avut performante mai multe decat nu au avut toate 3 la un loc
                LoganClub Craiova

Comment

Off-topic: luci si alin, e ultimul avertisment !
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Poll-ul este facut naspa tare.
                    Trebuia sa fie puse ori echipele clasate cele mai sus, ori echipele cu cele mai mari performante.
                    Farul s-a batut la retrogradare, chiar nu are ce cauta acolo.
                    Eu tin cu otelul galati, o echipa care se doreste a fi retrogradata, si careia i s-au facut multe nedreptati sezonul asta.
                    Anunturi auto

Comment

Nu fan infocat,dar ma uit la meciurile lui Dinamo si la Echipa Nationala a Romaniei

Comment

Fabius, imi pare rau ca nu este Otelul Galati in pool dar poate o sa-l adauge un mederator care vede asta. Cat priveste Farul, sa stii ca avem foaaarte multi constanteni pe forum si era oarecum normal sa fie adaugat.

Comment

Originally posted by Shadow View Post
                          Ati uitat sa mentionati "U" Craiova , totusi chiar daca nu mai este o echipa mare acum inainte a fost sa nu uitam ca , Craiova avea 12 jucatori in nationala dintre care 9 titulari , sa nu uitam ca am ajuns in semifinalele cupei campionilor si alte performante , sa nu uitam ca inainte de a lua CFR campionatul Craiova a fost ultima echipa din provincie , deci cred ca in locul CFR sau Poli Timisoara sau alaturi de ele merita si Craiova introdusa in poll !

Totusi sa nu uitam ca CFR a intrat in A acum 3 ani si acum 6 ani era in divizia C , sa nu uitam si de Poli care si ea de cativa ani a intrat in A ... Deci totusi ....
                          Off topic : Traim din amintiri . U Craiova A FOST ultima campioana din provincie . A FOST . Acum ultima este CFR CLUJ . Mai bine am privi spre viitor de 5 ori si spre trecut o data decat cum facem acum , invers . Este mai mare mandria cand vii de jos si ajungi in varf decat cand esti in varf si ajungi jos ( retrogradare ) .
                          On topic : am mai scris , Dinamo !
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu era vorba de Otelul Galati, desi m-as bucura sa apara in poll.
                            Oricum intra 10 optiuni in poll, nu?
                            Putea sa puna mai multe.
                            Totusi echipele reprezentative si cu performante ar trebuie puse.
                            Iar echipele astea sunt: Dinamo, Steaua, Rapid, CFR, U Craiova, UTA ( chiar daca a retrogradat, totusi a fost si campioana romaniei ) si de ce nu Otelul Galati, doar este singura echipa romaneasca care a reusit sa bata pe Juventus, si a avut ceva performante in cupele europene, dupa echipele mentionate mai sus cred ca este imediat urmatoarea
                            Anunturi auto

Comment

Sunt stelist.M-au cam dezamagit baietii in unele meciuri dar asta este..Se mai intampla
                              daca tii cu o echipa ,asta inseamna ca trebuie sa fii anti - alta? Eu cred ca asta e o prostie...Parerea mea
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Stelist, de cand ma stiu!
                                Lupta Steaua! Europa Steaua! Oriunde Steaua!

PS Sincere felicitari ehipei si suporterilor CFR Cluj.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google