Ma bag si eu in vorba- nu mai sunt microbist de pe vremea cand jucau Iordache, Iordanescu, Talnar, Dinu, Lucescu...-ca am vazut intamplator imaginile cu vitele alea care au lovit cameramanul civil al Jandarmeriei, la Cluj parca. Dobitocii si-au dat foc la valiza- si mai ales la portofel! Mare noroc daca scapa fara nitica parnaie, dar sigur o sa plateasca de o sa li se usuce si conturile in banca si mostenirile de la Decebal si Traian incoace...Aia sunt suporteri fratilor? Am fost si eu- in tineretze!- pe stadioane, cu galerii diverse, am strigat, am urlat,(am si injurat), dar sa sari pe un om cazut si lovit si sa-i mai dai una...Animale e prea putin spus...Ce sa mai vrei de la ...viitorul tzarii? Si al sportului?...
Al Cui Suporter???
Collapse
X
-
Ati uitat sa mentionati "U" Craiova , totusi chiar daca nu mai este o echipa mare acum inainte a fost sa nu uitam ca , Craiova avea 12 jucatori in nationala dintre care 9 titulari , sa nu uitam ca am ajuns in semifinalele cupei campionilor si alte performante , sa nu uitam ca inainte de a lua CFR campionatul Craiova a fost ultima echipa din provincie , deci cred ca in locul CFR sau Poli Timisoara sau alaturi de ele merita si Craiova introdusa in poll !
Totusi sa nu uitam ca CFR a intrat in A acum 3 ani si acum 6 ani era in divizia C , sa nu uitam si de Poli care si ea de cativa ani a intrat in A ... deci totusi ....
Comment
-
Nu uitam, dar a trecut aproape o generatie de la ultima performanta a Craiovei.Am avut 2 colegi in scoala in anii 80 care datorita performantelor Universitatii devenisera fani Stiinta ,desi erau bucuresteni. Concluzia e ca daca nu ai performante, te uita lumea.
Comment
-
Treaba este ca la Craiova s-ar putea face performanta daca ar fi un investitor puternic si nu ar vinde si rasvinde jucatorii si asta cred ca este constienta toata lumea! Craiova a dat tot timpul jucatori de valoarea. Am zis totusi de ce a fost pusa CFR si Poli si Faru in poll cand Craiova a avut performante mai multe decat nu au avut toate 3 la un loc
Comment
-
Poll-ul este facut naspa tare.
Trebuia sa fie puse ori echipele clasate cele mai sus, ori echipele cu cele mai mari performante.
Farul s-a batut la retrogradare, chiar nu are ce cauta acolo.
Eu tin cu otelul galati, o echipa care se doreste a fi retrogradata, si careia i s-au facut multe nedreptati sezonul asta.
Comment
-
Originally posted by Shadow View PostAti uitat sa mentionati "U" Craiova , totusi chiar daca nu mai este o echipa mare acum inainte a fost sa nu uitam ca , Craiova avea 12 jucatori in nationala dintre care 9 titulari , sa nu uitam ca am ajuns in semifinalele cupei campionilor si alte performante , sa nu uitam ca inainte de a lua CFR campionatul Craiova a fost ultima echipa din provincie , deci cred ca in locul CFR sau Poli Timisoara sau alaturi de ele merita si Craiova introdusa in poll !
Totusi sa nu uitam ca CFR a intrat in A acum 3 ani si acum 6 ani era in divizia C , sa nu uitam si de Poli care si ea de cativa ani a intrat in A ... Deci totusi ....
On topic : am mai scris , Dinamo !B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Nu era vorba de Otelul Galati, desi m-as bucura sa apara in poll.
Oricum intra 10 optiuni in poll, nu?
Putea sa puna mai multe.
Totusi echipele reprezentative si cu performante ar trebuie puse.
Iar echipele astea sunt: Dinamo, Steaua, Rapid, CFR, U Craiova, UTA ( chiar daca a retrogradat, totusi a fost si campioana romaniei ) si de ce nu Otelul Galati, doar este singura echipa romaneasca care a reusit sa bata pe Juventus, si a avut ceva performante in cupele europene, dupa echipele mentionate mai sus cred ca este imediat urmatoarea
Comment
-
Sunt stelist.M-au cam dezamagit baietii in unele meciuri dar asta este..Se mai intampla
daca tii cu o echipa ,asta inseamna ca trebuie sa fii anti - alta? Eu cred ca asta e o prostie...Parerea mea" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment