Al Cui Suporter???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu tot stelist

Comment

hai STEAUA! Deci sunt stelist! Bafta baietilor ptr meciul cu Bayern...
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Precum culoarea "golanului" personal RAPIDIST pana-n maduva oaselor !!! Forza Rapid! )

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

Uta arad,campaioana provinciei.

Comment

Eu sunt suporter al lui Poli Timisoara.
            sigpic #

Comment

red alin: s-au unificat cumva toate seriile diviziei b de-o iesit uta campioana provinciei? sau in celelate serii sunt campioni echipe din bucuresti? sau postul tau reprezenta o dorinta?
              eu nu-s microbist, dar imi place cum va incingeti cand e vorba de fotbal si masini. sun tcurios cum va comportati cand vorbiti despre femei, care-i mai buna?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca nu stiai UTA are 6 titluri de campioana si 2 cupe ale Romaniei.E grele subiectele astea..)

Comment

mai, stiam ceva, dar nu exact. recunosc.
                  scuza-ma ca nu am cultura ta fotbalistica, cum am mai spus, nu mai sunt demult microbist. mi-e sila de circul de pe stadioane si pe care lumea-l numeste fotbal. am in schimb un pic de respect pt publicul timisorean care, cu exceptia meciurilor cu dinamo, se comporta ca la o finala a champions league. si care-si penalizeaza echipa, dar decent, nu cu "m***". in rest, sa nu aud de echipa din timisoara, de fotbal cu palmares vandut, cumparat si nume si culori re-vandute, de-o federatie care a iesit cu vopseaua ca de fapt nu ar fi trebuit sa penalizeze timisoara si de tot ce tine de gunoiul asta care-a fost candva un sport. un sport frumos, in care nu puteai cumpara un loc de la o echipa fara bani dar care a avut ghinionul sa promoveze intr-o liga superioara. dar cum in tara asta totul se duce dracului, chiar nu mai conteaza cine a fost campion acum 100 de ani si cu atat mai mult cine e campionul azi, cand o echipa de pescari dintr-un sat de 500 de oameni te scot din turul doi preliminar uefa...cand un oras ca aradul, timisoara, si mai sunt orase in tara care au avut echipe mari, nu sunt in stare sa-si faca o echipa cu care sa bata tot. macar din cand in cand...nu am nimic cu echipele din bucuresti, sa castige, din partea mea 3 campionate/an, dar macar sa joace fotbal (valabil pt toate echipele), sa nu fie actori in circul asta de liga lu' mitica si-a' lu' sandu.
                  acestea fiind spuse, cred ca multa vreme de acum inainte nu o sa mai intru pe topicul asta. poate ar trebui sa faca mai multi asa si in timp lumea fotbalului din tara asta va trebui sa faca ceva sa aduca din nou spectacolul fotbalistic, performanta sportiva si civilizatia pe stadion. decat sa ma uit la fotba, mai bine ma uit la formula 1. sau la snooker. apropo, sper sa ne bata sarbii de sa ne iasa piturcii pe nas si fumurile de campionat mondial/european sau pt ce dracu jucam. am avut o singura data o echipa ce putea lua titlul mondial, in 1994, dar tipic romanesc, ne-am batut oarecum singuri.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Felicitari campionilor 2009 , UNIREA URZICENI

Comment

felicitari urziceni dar poli suntem noi!
                      sigpic #

Comment

Va urez sa luati cele 6 puncte de la tas si sa veniti pe locul 2, sa scoatem cainii din liga

Comment

mersi m-am saturat de de bucuresti in special DINAMO ei sunt pisicuteeee.
                          sigpic #

Comment

Bravo Unirea Urziceni!

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

sa va spalati la c...ap cu alea 6 puncte
                              mrv, la asa valoare, n-ai ce spera de la liga. acum o sa fiu rau si-io sa zic ca nici poli, nici unirea, n-au fata de liga campionilor. cu putin noroc, prin un meci bun, ca si clujul si cam atat o sa fie spectacolul romanesc din europa league...cu parerea de rau dar nu avem ce cauta acolo. acolo, in grupe, zic. pt preliminarii am fi buni

Comment

da seba dar macar iau niste bani sa mai investeasca in jucatori.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google