Imi pare rau de Schumacher
Vrum, Vrum....Formula 1!
Collapse
X
-
Schumi si A.Senna sunt(a fost) cei mai talentati piloti formula1 ai tuturor timpurilor.
Din pacate nu a fost Sch de vina ca a cazut piulita care tinea roata de pe Mertzan, si nu l-au mai gasit in veci..., cum n-a fost vinovat nici Alo de defectiunea ambreajului...
Comment
-
ferrari out, schumi out. pe drept, l-a halit hamilton. pe curbe, se vedea ca-i campion mondial, dar atat a putut masina. sa nu uitam ca rosberg a efectuat 2 opriri mai putin decat schumi si la final a avut vreo 20 de secunde avans. eu zic ca masina nu mai e ce-a fost anul trecut, cand au fentat regulamentul jumatate de sezon si-a iesit campion mondial un pilot de pluton, recte jenson button.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Voi va mai uitati la F1?...ma mir ca mai stau pilotii in masini. Ar putea sa-i puna in fata ecranelor ca la NFS si sa dirijeze masinile prin telecomanda. De ani buni, mai mult suspans gasesti in traficul urban decat la F1...In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Cand evolutia va fi perfecta, o sa fie un show mai fad decat un meci de biliard. Chiar ma intreb de ce nu scot pilotii din monoposturi si limitarile tehnologice ca sa nu mai sufere spectacolul. In definitiv la asta se rezuma totul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu as fi de acord sa alerge toti pe masini apsolut identice.
Dar atunci ar fi formula renault...ferrari....etc...
Si ei nu ar mai putea sa se imbogateasca...
Eu pentru moment astept revenirea lui Schumi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment