Greu ca roman. Si Doru Sechelariu a castigat anul trecut parca o etapa la Singapore si anul asta nu are buget. Oricum, merita felicitari.
Vrum, Vrum....Formula 1!
Collapse
X
-
si sa le dam cadou la figlio di putana aia un cd cu imnul romaniei si-un steag, baga-si-le-ar in coor, alta data cand mai castiga marienscu, sa-i puna dracu' imnul. in locul lui, le goleam sampania pe jos si plecam de la premiere.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Italienii nu-s decat niste romani cu bani mai multi. Nu se stie ce s-ar canta la un mar epremiu organizat la noi (prin absurd), daca ar castiga un venezuelean, for example. Eu cred ca n-ar avea cd-ul organizatorii romani.
Marinescu sa puna mana sa castige mai des si sigur vor avea cd-ul pregatit.
Cand era Schumacher in activitate aia aveau dor 2 cd-uri: imnul Germaniei si imnul Italiei (le invatasem pe de rost).
Comment
-
Se pare ca in Japonia, Vetel se incoroneaza cel mai tinar dublu campion mondial, ii trebe numai 1 punct.
Desi a dat cu masina in balarii la primu antrenament, doar un abandon poate sa il faca sa piarda punctul de care are nevoie.
Dupa care vor trage ca echipa sa il scoata pe Weber vice.
Comment
-
Asta e, merita, de ce sa nu recunoastem?
Vettel probabil va castiga in Japonia, circuitul e tehnic si perfect adaptat pentru RB7 care nu exceleaza la putere si viteza maxima.
Totusi, sper ca la anul sa vina si aia cu masina rosie mai in fata. Poate chiar primii.
Comment
-
Etapa asta se transeaza si echipa campiona, dupa care vom avea 3 etape de tot risu.
Alonso a anunutat ca nu il intereseaza sa termine ca vicecampion, probabil ca si alti piloti nu mai trag la fel de tare si chiar daca ar vrea pilotii cred ca echipele se vor repezi sa testeze configuratii pt. sezonul viitor, adica vor trimete pe pista niste hibrizi.
Comment
-
Eu deja astept sezonul viitor si pe Ferrari mai teapana putin, ca McLaren n-a opus rezistenta mare anul asta, in ciuda celor 5 victorii. Alonso+ Button la Ferrari peste 2 ani ar suna bine.
Totusi, nu inteleg de ce nu merge Mercedes GP, il au pe Brawn.
Ar fi bine sa vina Raikkonen inapoi, era pilotul meu preferat.
Comment
-
pt mine raikkonen era betivul preferat al formulei unu personal am fost dezamagit cand schumacher l-a propus ca inlocuitor, dupa care si-a batut joc de el in ultima etapa in brazilia. o fi vrut sa-i arate cum tre' sa mearga...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cum, necum, a reusit sa ia un titlu cu o masina inferioara McLaren-ului, indiferent ca Alonso si Hamilton au avut razboi cuvil. Talent ca el, mai rar. Parerea mea. Sa nu uitam, ca atunci cand era la McLaren putea sa-i mai ia din cele 7 titluri lui Schumacher, dar a avut o serie de ghinioane, mai ales in anul cand se rula in cursa cu un singur rand de pneuri (cea mai mare tampenie facuta de FIA). Odata, era lider in ultimul tur si o roata din fata a explodat iar bratul e fost franjuri.
Comment
-
ca unul care n-am fost nici o data fan schumacher, cand am vazut ce-a facut cu kimi in brazilia, sigur n-am devenit fanul lui raikonnen. mai ales ca la ferrari a dovedit o inconstanta remarcabila. singurul lucru unde era constant erau chefurile si betiile, era constant beat. pt asta nu l-am apreciat. la fel cum nu l-am apreciat pe senna pt felul in care castiga unele curse, mergea exact ca schumacher, atat ca unul e vazut ca marele zeu si altul ca marele trisor, desi 7 e mai mare decat 3, daca intelegeti ce vreau sa zic, iar in scurtul timp cat au fost adversari, cu/fara controlul tractiunii, schumi i-a dat fum lu' za greit sena. l-am vazut pe senna mergand fara controlul tractiunii, l-am vazut si pe schumacher. neamtu' mergea mai bine, parerea mea. alonso nu mi-a placut ca era ingamfat si castiga greu desi avea o masina net superioara (again, renault engines rulez). hamilton a luat un titlu impins de la spate, politica, negrii in f1, bla-bla. valoarea si-a aratat-o in felul elevat in care-i acroseaza pe altii si cum se plange ca si alain prost ca nu merge masina, ca la blocheaza, ca vettel are masina albastra, ca planetele s-au aliniat pt aia din alte zodii...imi place vettel, pt felul in care ii joaca in picioare pe astialalti. are si cu ce, dar se si stie. asta o sa-i bata recordurile lu schumi, daca va avea parte de-o masina competitiva. si pana la urma, cei mai buni sa castige, daca vreti spectacol, uitati-va la circ sau la varietati. de aiai-i sport, sa arati ca esti cel mai bun, nu am vazut la atletism sa alerge 100 de idioti sa ajunga toti deodata la final. vorba lui walter rohrl "nu ma intereseaza sa zica lumea c-am castigat cu 1 secunda, ca a fost o lupta crancena, eu vreau sa-i bat cu 30 de minute". asta caracter de sportiv.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment