Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kimi chiar imi place, iar Grosjean vad e foarte rapid si el.
    As prefera sa castige echipa de uzina, nu Red Bull.

Comment

• atata timp cat un motor Renault este acolo in fata...pentru mine este suficient. Vive la France !

Comment

• Nu poate fi comparat Alonso cu Schumacher. Daca va aduceti aminte dupa antrenamente, calificari Schumarcher discuta cu echipa si le spunea pe care curba a simtit-o instabila si alte chestii de genul asta. Eu cred ca nu trebuia sa se retraga atunci. Astia care se plang acu' ca nu au nush ce electronica sa mearga sa-si faca campionat pe plaistation(cacofonie intentionat ca sa citez un coleg de forum).

Schumacher, Senna, Berger -aia piloti nu maimutoii astia. Pai inainte sa se retraga Berger daca erai in spatele lui puteai sa ai tu mama masinii si nu-l depaseai.

Comment

• Senna a condus destule masini pline de electronica. Io unul nu-l vad ca cel mai mare pilot, geniu. A fost doar un pilot foarte bun. E din alta epoca, cu exceptia inceputurilor carierei, a avut cam cea mai buna masina de atunci, McLaren si a murit apoi in cea mai buna masina a momentului Williams.
          Cand McLaren scazuse ca valoare, a inceput sa piarda in lupta cu Williams.

Schumi e peste Senna, e mult mai serios decat brazilianul, iar ca nivel de pilotaj probabil la fel de buni.
          Niciodata nu mi-a placut Senna. Eu eram fan Mansell.
          Last edited by mr.K; 11 May 2012, 12:39.

Comment

• Mie imi place Ice-Man pt ca merge inca pe Old school. Depasiri curate fara drs mrs crs ...

Si eu am fost fan Mansell, dar sa zici de Senna ca e sub pantofar mi se pare blasfemie. Pai Senna a avut tot timpul un contracandidat macar cu o masina la fel de buna ca a lui, pe cand Shumi de cate ori a aparut o masina mai rasarita si-a luat-o si de oftica i-a aruncat in decor.
            Last edited by yrman; 11 May 2012, 12:43.
            sigpic

Comment

• Kimi e si favoritul meu acum. Se vede clasa, la cat de usor s-a readaptat.

Comment

• @yrman

Schumacher a castigat de 2 la rand campionatul cu o masina mai slaba. El a ridicat Ferrari din anonimat.

Comment

• Din Ferrari, cand a sosit Schumi la ei, sareau piese la propriu, in timpul cursei.
                  Schumi si cu Todt +Brawn au ridicat Ferrari.

Comment

• Foarte corect mr.K

Multam pentru completari

Comment

• Originally posted by yrman View Post
                      Mie imi place Ice-Man pt ca merge inca pe Old school. Depasiri curate fara drs mrs crs ...

Si eu am fost fan Mansell, dar sa zici de Senna ca e sub pantofar mi se pare blasfemie. Pai Senna a avut tot timpul un contracandidat macar cu o masina la fel de buna ca a lui, pe cand Shumi de cate ori a aparut o masina mai rasarita si-a luat-o si de oftica i-a aruncat in decor.
                      stai linistit ca nu e unul care sa nu fuloseasa DRS ul cand se poate

Comment

• Kimi n-a folosit DRS-ul de cateva ori cursa trecuta si tot a reusit depasirea.
                        Iceman le da ceata astora doi, Vettel si Hamilton. Poate Vettel va ajunge lui nivelul lui Raikkonen.

Apropo de lipsa de electronica pe masinile pe care alerga Senna.
                        Nu e deloc asa, pana in 1993 s-au folosit suspensiile active care faceau din masina superbold in privinta aderentei. Se "citea" drumul in permamenta si computerul adapta taria suspensiei in permanenta. Nu o sa mai vedem asa ceva, masinile alea era prea tehnologizate.

PS: ce bine aratau masinile de F1 pe atunci. Frumoase vremuri.
                        Last edited by mr.K; 11 May 2012, 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• astia de-l criticati pe schumi pt incidentul cu villeneuve si-l adorati pe senna, uitati-va cum si-a parcat senna masina in calificari la monaco si cu l-a scos pe prost de pe circuit, inainte sa judecati cu unitati de masura diferite. a fost si ala om, n-a stiut sa piarda, la fel ca schumacher. degeaba o ard unii ca senna l-ar fi batut pe schumi, ar fi batut la table. schumacher l-a batut in cursa pe senna. punct. nu l-ar fi batut, cum le place fanilor senna sa creada, ci l-a batut, cum le place fanilor schumacher. personal, n-am fost fan al nici unuia dintre astia doi, eu am tinut si-o sa tin mereu cu ferrari si renault.
                          despre drs, drs-ul in sine e ceva bun, rau e ca se controleaza de la boxe cand sa se foloseasca, aici e procaria, spectacolul, spotul a iesit din discutie de mult.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Rapide rau masinile Williams anu' asta. Daca nu gresea de cateva ori pana acum, Maldonado putea avea mai repede rezultate.
                            Bravo lui, tipul are stofa, mai e si sustinut de statul venezuelean ce pluteste pe petrol, toate premisele pentru performanta.

Kimi confirma inca odata. Cred ca va castiga o cursa pana la final.
                            Last edited by mr.K; 14 May 2012, 11:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• maldonado a mers bine, insa a avut bafta cu traficul ce l-a incurcat pe alonso. in sfarsit, am vazut si eu un ferrari mergand bine. da' bine de tot.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Spre final Alonso avea cale libera, dar facea timpi cu 1-2 zecimi mai slabi pe tur ca Maldonado. Williams-ul a fost foarte bine setat pentru cursa asta.

Am inteles ca Lotus nu mai e echipa de uzina a Renault, fiind aleasa RedBull.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google