If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu nu m-as hazarda in ce-as face, poate grosjean il scoate si pe vettel o data si-atunci isi spala pacatele; pana la urma mai tre' sa-si ceara si scuze alonso sau sa-i dea flori drept multumire
Pana una alta, ambii de la Lotus l-au scos pe Alonso, cate o tura. Bine, la Kimi a fost cam la limita, dar Grosjean merita ce am zis din partea multora. Cica multe echipe a cerut excluderea lui. Aia de la Sauber ce sa mai spuna? Lor le-a scos ambele masini, Jănica asta.
Zici ca Jean cel gros e bila si ceilalti sunt popicele.
RBR e masina aia care e aproape sa nu ajunga la final, s-a mai intamplat si era gata sa se intample si acum. La performante sunt buni. dar au avut noroc cu fiabilitatea. Sa vedem cat ii mai tine.
Macar Grosjean e rapid, indiferent ca merge prin lanul de porumbi.
Senna ala mic na-re ce cauta in F1 ,gasim in GP2, F2, Renault Series nu unul si mai multi piloti mai buni ca el. Dar F1 e marketing, si bunicu' Bernie a vrut inca un brazilian cu nume cunoscut.
Daca pe Marinescu il chema Senna, cred ca avea o sansa oferita de Bernie in F1, chiar de el e de mijlocul clasamentului si in panarama aia numita F2, nu stiu de ce, ca nu e competitia secunda ca valoare, GP2 ii da ceata ca piloti si bugete.
Cate etape mai sunt pana la final? Am urmarit si eu ultimele doua curse...sincer sunt cu Alonso, sper sa ii faca pe red bull, cu toate ca e greu. Au reusit sa faca pana la urma o super masina astia iar vettel e tare competitiv.
Il urmaresc de mult timp pe Marinescu. Poate avea orice la dispozitie, atata poate.
Cand e pe locul 4-5 in cursa, acolo intepeneste. E incapabil sa faca depasiri.
Plus ca F2 e o competitie extrem de slaba, comparativ cu GP2.
Sunt curios daca la finalul cursei, team managerul Red Bull se va cocota pe monopost strigand in gura mare "aduceti-ne masini sa ne intrecem ca nu avem cu cine!"
Deja ma enerveaza VET.
RBR n-au sediul in Pipera.
Din pacate pentru el, si Alonso si-a luat muc de la Vettel.
13 pct diferenta inseamna ca Alonso sa fie pe 1 si Vettel pe 2 in doua curse, iar in a 3-a sa fie in fata lui Vettel. Greu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment