Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da...cica a depasit pe steag galben. Ferrari a spus ca nu au depus si nu vor depune contestatie.

daca va fi penalizat pentru asta, va pierde CM pentru 1 punct

Comment

• Corect asa ar fi, dar sunt prea mari interese.....................
      Last edited by Seba; 1 December 2012, 02:16.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• daca a comis-o...sa fie sanitar.

Comment

• pai se pare ca n-a comis-o...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Stati calmi ca nu se va intampla nimic! Neamtul si echipa sa sunt campioni mondiali pe merit. Cu toate ca as fi preferat sa-l vad pe Alonso sau chiar Hamilton in postura asta...

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Ce a ramas in urma acestui sezon : Tooned )))
              Episoadele 1,2,3
              Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Ep 4,5,6
              Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

....restul pana la 12 le gasiti pe youtube..
              Fara Semnatura.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                Stati calmi ca nu se va intampla nimic! Neamtul si echipa sa sunt campioni mondiali pe merit. Cu toate ca as fi preferat sa-l vad pe Alonso sau chiar Hamilton in postura asta...

Pai eu cred ca ar trebui sa se intample, recte aplicarea regulamentuylui pentru depasire pe steag galben. Daca nu-l depasea Vettel pe ala de la Toro Rosso atunci, sub steag galben, se puteau intampla multe.

Acum multi ani, lui Montoya pe cand era la McLaren, i s-a arata steagul negru pentru ca a iesit de la boxe cand semaforul indica culoarea rosie, fiind safety car pe pista, parca.
                Pentru cine nu stie, steagul negru implica descalificarea.
                Last edited by mr.K; 4 December 2012, 10:19.

Comment

• Pai forzza rossa a depus ceva? Daca stau in banca lor discutia e degeaba.

Comment

• FIA si F1 trebuie sa se autosesizeze, nu Ferrari trebuie sa depuna plangere.
                    FIA e un for de toata jena (Jean Todt nu numai ca a uitat de unde a plecat, dar se pare ca uita si ce e corect, conform regulamentului), iar F1 e patronata de escrocul de Bernie.
                    Last edited by mr.K; 4 December 2012, 11:35.

Comment

• Eu imi doresc sa aiba la anul Kimi o masina ok, sa le arate la pustii astia electronici cum e cu pilotatul.

PS: mistarca bine ai revenit printre noi
                      sigpic

Comment

• Am avut un scurt concediu.
                        Kimi deja le-a cam aratat sezonul asta cum se conduce un monopost care chiar nu putea sa tina pasul cu cele 3 echipe mari, nici cu Force India macar.
                        Alonso ii transmite salutari lui Grosjean. Nici in WRC-Raliul Finlandei nu vezi asa sarituri.
                        Attached Files
                        Last edited by mr.K; 4 December 2012, 12:31.

Comment

• La momentul in care Alonso se batea cu pumnul in piept ca isi poate permite sa piarda X curse trebuia sa se concentreze si sa dea maxim sa castige nu sa se increada in sansa, daca nu era asa ingamfat si arogant, azi era Campion Mondial.
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Pai cred ca se baza pe masina, nu pe sansa. Cand zicea asa ceva, era in prima linie la start. Din pacate, masina n-a fost destul de rapida.

Comment

• Vitel cred ca i-a trimis si o cutie de bomboane ...
                              sigpic

Comment

• A inceput.Am pierdut prima cursa.Am vazut ca a castigat KIMI.Bv lui.
                                La noi ce post tv transmite F1?
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google