If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti sa te uiti la spectacol.Pentru mine nu contează cine iese campion mondial.
Vetel,Kimi,Hamilton,Rosberg,pot face o cursa sa fie spectaculoasa,la fel si Grosjean si Perez cu ambitiile lor.
Pai nu va mai fi spectacol la acelasi nivel daca nu se lupta pentru un trofeu, asta e clar.
Pentru mine conteaza castigatorul titlului in F1. As prefera sa fie Kimi, dar e imposibil anul asta, se pare.
ÃŽncă o cursa reușită pentru Vetel si una ratata pentru Ferrari!
Nu pot decât sa ma bucur!
Ar trebui sa le fie rusine ca iau bataie de la echipe motorizate de Renault gen Lotus sau Red Bull (nu ca ar conta motorul prea mult in ziua de azi, in afara faptului ca trebuie sa fie fiabil). Si au inceput sa ia bataie si de la Mercedes!
E dezamagitor sa vezi cum o echipa cu asa multa experienta si care face astfel de masini pierde constant si nu mai e in stare sa castige vreun titlu. Mai mult, iau bataie de la o companie de bauturi energizante cu motoare Renault! Pai sa fiu Montezemolo, mi-ar fi rusine!
Poti sa te uiti la spectacol.Pentru mine nu contează cine iese campion mondial.
Vetel,Kimi,Hamilton,Rosberg,pot face o cursa sa fie spectaculoasa,la fel si Grosjean si Perez cu ambitiile lor.
Cand lupta sa da pentru titlu, spectacolul e mai interesant! 2011 a fost un sezon plictisitor pentru mine, desi nu sunt impotriva lui Vettel.
Pai nu va mai fi spectacol la acelasi nivel daca nu se lupta pentru un trofeu, asta e clar.
Pentru mine conteaza castigatorul titlului in F1. As prefera sa fie Kimi, dar e imposibil anul asta, se pare.
Si eu, dar ma indoiesc. Sa vedem totusi cu ce update-uri vin echipele la Spa!
Enter the world of Formula 1. Your go-to source for the latest F1 news, video highlights, GP results, live timing, in-depth analysis and expert commentary.
Cam surprinzator, avand in vedere faptul ca Ferrari l-au vrut afara inca din 2008 cand au vorbit cu Alonso si Santander.
Disperata? De ce? Pentru ca au facut un transfer care spera ei sa fie bun? Probabil si Bayern Munchen a fost disperata odata cu aducerea lui Pep Guardiola...
Unii spun ca ar fi o miscare disperata de a bate Red Bull, dar eu cred ca Massa a fost inlocuit pur si simplu pentru ca nu avea rezultate. Alonso l-a dominat tot timpul, iar Massa nici nu reusea macar un podium atunci cand Alonso castiga.
Asa zic si eu , este o miscare disperata de a bate Red Bull...
Nu cred ca a avut nici o legatura inlocuirea lui Kimi la Ferarri cu Masa , din pricina faptului ca nu scotea Massa nici un rezultat...
Acum ai 2 grei la ferarri , Alonso si Kimi , banuiesc ca pionul principal va ramane spaniolul , dar sincer nu il vad pe Kimi pe pista zicand "hai ca ma dau la o parte , ca sa treci tu!"
Relatiile dintre cei doi vor fi exact cum au fost cele de la red bull intre Webber si Vettel...(la cutite);sa nu uitam ,Kimi a mai fost la ferarri.
Asa zic si eu , este o miscare disperata de a bate Red Bull...
Nu cred ca a avut nici o legatura inlocuirea lui Kimi la Ferarri cu Masa , din pricina faptului ca nu scotea Massa nici un rezultat...
Acum ai 2 grei la ferarri , Alonso si Kimi , banuiesc ca pionul principal va ramane spaniolul , dar sincer nu il vad pe Kimi pe pista zicand "hai ca ma dau la o parte , ca sa treci tu!"
Relatiile dintre cei doi vor fi exact cum au fost cele de la red bull intre Webber si Vettel...(la cutite);sa nu uitam ,Kimi a mai fost la ferarri.
Sunt fan FERRARI, dar din pacate nu i-am suportat si nu o sa-i suport pe viitorii coechipieri.O sa vedeti ca nu se vor intelege si va fi un mare dezastru, sper din tot sufletul sa ma insel...........
Asa cum eu n-am putut sa-l suport pe Schumacher si am ignorat Ferrari pana a venit Kimi.
Ce depasire pe exterior i-a administrat Kimi azi lui Button...
Sunt fan FERRARI, dar din pacate nu i-am suportat si nu o sa-i suport pe viitorii coechipieri.O sa vedeti ca nu se vor intelege si va fi un mare dezastru, sper din tot sufletul sa ma insel...........
Un incapatanat si cu un betiv nu se vor intelege nici o data............
Un ingamfat si un fost betiv nu se pot intelege. Spune lumea cum ca ar fi curat Kimi. Apa plata cu lamaie. Cica trage tare sa fie pe podium tot timpul pentru gura aia de sampanie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment