nu se mai gandeste nimeni in afara de mine ca bernie asta deja o trait cam destul si incepe sa sara calul ?
germania, italia, anglia, franta, monaco, belgia, sunt tari cu circuite unde s-a scris istorie. acum vine pampersul asta expirat si ne explica de ce nu mai e nevoie de curse in europa. uite-asa f1 devie un concurs de primadone: motoare mai mic, putere mai mica, aerodinamica doar in anumite limite, deci paradoxal, nu se doreste siguranta aia mult trambitata...in plus, pilotii, tot mai multi, nu mai stiu ce inseamna pilotaj cand ii pui intr-o masina fara electronica iubita care conduce singura masina. petarda aia de hamilton s-a dat jos dintr-un monoipost din anii '80, de 1000cp, cu cutie manuala si spune ca masina aia nu are putere si i se pare nasol sa schimbe vitezele fara padele, ca masina n-are lauch control. pai du-te bah si excita-te in continuare pe pleisteisan...alalalt mare campin, loeb, masinile de grupa B ar trebui sa ramana interzise, sunt prea puternice, nu au electronica, daca ai gresit, nu te iarta. pai ia fa matale echipa cu hamilton la olimpiada looserilor cu pleisteisan si dati-va eject din motorsport. bah, mi-ar fi rusine, campion mondial de 8 ori, sa nu apreciez masinile care si azi imi pot bate cu buzduganu'n cupe, cand un cor de mosi si babe de 60 de ani zic ca ei ar concura maine, daca grupa B s-ar introduce din nou. ascari, senna, toivonen, villeneuve, betega, mcrae, astia de-l dau pe Dumnezeu de-a latuo ocazional sa-l mai destinda si pe El duminicile, se rasucesc in mormant cand va aud, campionii pacii...
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Comment