Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cica bea numai apa plata acum.
    Probabil si cand a luat titlul era beat, naiba stie.
    Eu sunt curios cum are la revenire 3 locuri secunde, 3 locuri 3 si 3 locuri 5. Schumi ce papadia mea are cu megaechipa aia de uzina? Aaaa, are un coechipier care l-a facut si pe fata si pe dos de vreo 2 ani incoace.

Comment

• Avea, acum e baiat serios, familist, etc

Comment

• Shumi deja e batran...Vorba aia ''omu cand imbatraneste ori moare ori se tampeste''

Asa si el ...ai vazut ce l-a maturat pe Vergne si si-a distrus masina in proportie de 30%
        Fara Semnatura.

Comment

• Pai daca Schumi e batran, Mansel era cu 2 ani mai in varsta cand a castigat titlul.

Cand spun de caracterul unora, imi aduc aminte de o faza din ultma etapa a unii sezon, cand Shunmi a dat in masina lui Villneuve de i-a gaurit carena, doar ca sa abandoneze amandoi, in cazul respectiv campion devenea Shumi care avea niste puncte avans. E frumos sa castigi, dar daca se poate, pe bune nu dand la gioale.

Comment

• sa inteleg ca nici de senna nu-ti place? ca ala tot asa a devenit campion mondial, ca urmare a unui accident provocat de el. iar mansel iesea campion si daca paraliza in masina, williams-ul ala mergea teleghidat, suspensii active, sistem de urmarie a pistei, controlul tractiunii, abs, esp...despre ce vorbim? schumi, daca nu ma insel, sta mai prost la puncte ca si rosberg, dar nici n-a avut atatea probleme si abandonuri tehnice ca monsieur rosberg. pana una-alta, pe cea mai meseriasa pista, schumacher a avut pole-position anul asta. so, cand o sa aiba rosberg pole la monaco,cu masina de-acum, care nu merge, asta-i adevarul, mai vorbim
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cand am deschis eu ochii asupra F1 in 1990, Senna era la McLaren parca.
              N-am fost fan Senna niciodata. Pentru pole-ul lui Schumi m-am bucurat, dar nu apreciez persoanele ingamfate.
              Dar si Rosberg are pole in 2012 in China GP.

Prefer un pilot care sa vorbeasca putin si sa faca mult, gen Kimi, sau unul care sa vorbeasca pastrand modestia si sa faca totul aproape perfect, gen Vettel.
              Last edited by mr.K; 26 September 2012, 09:48.

Comment

• asa prefer si eu, de aia nu-mi placae kimi, ca acu' ceva vreme, singurul lucru pt care a iesit in evidenta ca l-a facut in excess a fost trasul la masea. cum 3,14 masii sa te prezinti mahmur la antrenamentele oficiale, sa nu poti lega 3 cuvinte la interviu?
                vettel imi place. mai ales ca are talent, munceste si e genul care i-ar bate pe toti cu 4 tururi avans. asta e cam singurul lucru care mi-a placut la schumacher...nu mai tin minte exact anul, '99 sau 2000, mp budapesta. cat a trebuit sa recupereze, cat a recuperat si in ce maniera a facut-o.
                ps: intre timp, am gasit clipul, budapesta 1998: 2 sec/tur fata de oricine
                Last edited by Seba; 26 September 2012, 23:13.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, dar si Ferrari era arma suprema atunci. Acum nu mai exista o singura masina buna, sunt cam 3 (RBR, Ferrari, McLaren) care pot castiga cursa de cursa.

Comment

• ferrari a fost arma suprema in 2002, 2003, 2004. in 98 si 99 a luat bataie la pas de la mercedes, iar in 97 de la williams. cand s-a intors renault, in 2005, a inceput sa ia din nou bataie

Comment

• Pai in '97 tin minte ca s-a batut cum a putut Schumi cu Villeneuve, iar Hakkinen n-a castigat chiar usor cele 2 titluri in '98 si '99.
                      L-am apreciat pe Shumacher pentru ce facut din Ferrari, dintr-o masina din care sareau piese la propriu la sosirea lui in echipa, la o masina care a fost invincibila cativa ani la rand.
                      Dar ca pilot era un marlan care mergea la intimidare.
                      Cat despre frantuzi, inca n-au castigat ceva cu echipa numita Renault. Doar ca motorist. Multumiri lui Williams, Benetton si RBR.
                      Last edited by mr.K; 28 September 2012, 08:56.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                        asa prefer si eu, de aia nu-mi placae kimi, ca acu' ceva vreme, singurul lucru pt care a iesit in evidenta ca l-a facut in excess a fost trasul la masea. cum 3,14 masii sa te prezinti mahmur la antrenamentele oficiale, sa nu poti lega 3 cuvinte la interviu?
                        vettel imi place. mai ales ca are talent, munceste si e genul care i-ar bate pe toti cu 4 tururi avans. asta e cam singurul lucru care mi-a placut la schumacher...nu mai tin minte exact anul, '99 sau 2000, mp budapesta. cat a trebuit sa recupereze, cat a recuperat si in ce maniera a facut-o.
                        ps: intre timp, am gasit clipul, budapesta 1998: 2 sec/tur fata de oricine
                        Daca asa conducea omul mai bine
                        Si "Gaza" s-a dus lemn la un meci pe care l-a castigat de unu singur pt nationala Angliei.
                        sigpic

Comment

• La asta nu m-am gandit. Poate asa ii invata la scolile de soferi din Finlanda, cand e rece afara.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                            Cat despre frantuzi, inca n-au castigat ceva cu echipa numita Renault. Doar ca motorist. Multumiri lui Williams, Benetton si RBR.
                            Serios ? In 2005 erau doar motoristi ?
                            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Bine, hai sa recunosc ca se numeau oficial Renault, aia de la Benetton.
                              Si mai recunosc ca in 2009 ca castigat Brawn GP, nicidecum Honda.

Comment

• honda, din 1993 incoace, a castigat doar titlul la motocositoaresa sezonului, ca la motoare au fost praf de cand a venit renault in 1991. eu am mai zis-o de cateva ori si s-au suparat "hondarii" pe mine, cand renault facea in 1972 r12 1.6 160cp, fara vtec, fara axe cu came duble, fara 16 supape, cu axa cu came in bloc, honda era cunoscuta pentru masini de tuns gazonul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google