Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Desi sunt ferrarist convins de peste 30 de ani raman la parerea ca cea mai mare greseala facata de Ferrari este transferul lui Alonso.Are prea multe impresii si aere de vedeta, riscand de prea multe ori fara cap.
    Last edited by Seba; 13 October 2012, 14:09.
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• Da, dar si banii de la banca Santander au fost al naibii de bineveniti. Ca n-a venit Alonso cu mana goala.

Alonso e genul de pilot care merge mai tare fata de ce poate masina. Asa a castigat 2 titluri cu Renault.
      Ferrari n-a avut efectiv masina de titlu in ultimele sezoane, si numai agresivitatea lui Alonso i-a tinut in viata. Vezi ce rezultate de cacao a avut Massa.

Comment

• Bani sunt bani si sunt buni pentru ori ce echipa, dar sunt sigur ca Ferrari se descurca si fara ei.Massa are rezultate slabe si din cauza ca nu poate coabita cu Alonso, chiar daca presa si massmedia vede altceva.
        Last edited by Seba; 13 October 2012, 14:09.
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

• Massa a fost o perioada pilot principal, masina era buna, dar a pierdut titlul in fata lui Hamilton. Prea multe greseli nefortate, ca-n tenis.

Kimi e mai potrivit pentru Ferrari, doar ca...nu mai e loc.

Kimi, ar trebui sa semneze cu Williams, au o masina mai rapida ca Lotus, s-a vazut ca poti castiga cu ea. Doar prostiile lui Maldonado si panaramei de pilot numit B. Senna, au privat Williams de rezultate mai bune.

Probabil ca, in viitor, dupa ce mai castiga vreo 2 titluri, Vettel va veni la Ferrari. Orice mare pilot trebuie sa imbrace combinezonul rosu.

Comment

• Pe Kimi nu l-am suportat si nu il suport din cauza problemei lui cu alcolul.Un om care are probleme de genul asta nu are ce cauta il lumea sporturilor, mai ales in lumea sporturilor cu motor.Nu vezi ca de cate ori ii pe podium soarbe cate o dusca tapana nu se poate abtine.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• Zice lumea ca nu mai bea acum.
              Vad ca e supermotivat. Eu am vazut ca bea apa plata inainte de a urca pe podium.
              Si ai subliniat bine, urca pe podium.
              Schumi de cate ori a urcat de cand a revenit?

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                Schumi de cate ori a urcat de cand a revenit?
                Odata ...locul 3.In Spania parca.

Probabil ca, in viitor, dupa ce mai castiga vreo 2 titluri, Vettel va veni la Ferrari. Orice mare pilot trebuie sa imbrace combinezonul rosu.
                Eu nu sunt de aceasi parere.
                Fara Semnatura.

Comment

• Ori cum pentru maine zic :Forza FERRARI !!!
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by Carmelo View Post
                    ...................

Eu nu sunt de aceasi parere.

Esti fan Senna, banuiesc.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Esti fan Senna, banuiesc.
                      Am fost fan Senna (Unichiul)....dar cu cel actual n-am nici o treaba.Decat ii incurca pe altii

La ce ora este cursa maine??
                      Fara Semnatura.

Comment

• 9 am. Cred ca Weber va lua un start bun, il va lasa pe Vettel sa-l depaseasca si apoi ii va incetini pe toti cei din spatele lui.

Comment

• Uite ca ai avut dreptate.
                          RBR for the win.
                          Frumoasa cursa.Se lasa iarasi cu lupte grele pe final de sezon.
                          Haioasa faza de la sfarsit cu gagica aia care i-a cerut sapca lui Sebastian si faza cu agatatul mochetei de Hamilton in ultimele 3tururi.
                          Last edited by Seba; 14 October 2012, 22:42.
                          Fara Semnatura.

Comment

• As fi vrut ca mocheta aia sa intre in priza de aer, sa vad cum se mai racea radiatorul coloratului tradator.
                            Tare faza aia cu echipa Mclaren refuzand invitatia lui Hamilton la bowling, dupa ce ala inchiriase toata sala, ceilalti si-au adus aminte de o invitatie venita de la Button, in desfasurare, culmea, in aceeasi seara.
                            In F1 nu exista iertare.

Alonso pare in situatia de a pierde tot. Eu i-as da 2 picioare in gura lui Grosjean, drept multumire, la final.

Comment

• eu nu m-as hazarda in ce-as face, poate grosjean il scoate si pe vettel o data si-atunci isi spala pacatele; pana la urma mai tre' sa-si ceara si scuze alonso sau sa-i dea flori drept multumire adevarul e ca rbr e peste orice echipa. iar alt adevar e ca atunci cand pe linie dreapta trece o roaba de williams pe langa tine ca si cand ai sta pe loc, asta ca sa aduc vorba de schumacher, atunci la ce rezultate sa te astepti?
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                                eu nu m-as hazarda in ce-as face, poate grosjean il scoate si pe vettel o data si-atunci isi spala pacatele;?
                                buna asta....

Oricum mie mi s-a parut vizibil suparat Alonso,si Webber care a iesit pe locul 2 nici el nu era prea incantat...
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google