Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din punctul meu de vedere Ferarri este un nume prea mare ca se asocieze cu altcineva.

De acord cu ce spune Seba.
    Fara Semnatura.

Comment

• @K: e clar, i-au sabotat italienii, ca sa castige fierar-betonistii. adica aia de la ferarri
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In locul celor de la Ferrari, l-as aduce pe Adrian Newey. Degeaba ai pilot, ai buget, daca n-ai omul cheie.
        Si daca as fi Newey, as veni la Ferrari in secunda 2. Una e sa lucrezi pentru un fabricant de zoaie energizanta si alta e sa o faci pentru cel mai mare brand auto din lume.

Comment

• La ce ora avem maine cursa? O transmit pe digisport1?

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Ora 21, pe Digisport 2 , in hasde.
            Cica aia din Texas pot cumpara toata Romania doar daca vand balega de vaca. Iar noi vrem circuit de F1.

Comment

• Interesant circuitul.
              Nu stiu ce il mai poate ajuta pe Alonso.Pleaca prea departe din grila.
              Fara Semnatura.

Comment

• Grosjean il poate ajuta. Pleaca suficient de sus ca sa faca ceva
                sigpic

Comment

• Inca un pic si e gata.
                  Daca Vettel termina pe 4 in Brazilia, e suficient ca sa devina iarasi campion .
                  Doar sa abandoneze, ca si Alonso sa aiba sanse, altfel nu vad cum.
                  Last edited by mr.K; 19 November 2012, 21:11.

Comment

• sa-l baneze pe grosjean forever in f1, ca a stricat lupta pentru titlu alonso va fi iar vice...vice looser, ca la ce masina are, campion n-o sa fie nici in 5 ani. era schumacher a apus, a inceput era vettel.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Atat timp cat si vettel are o masina fabuloasa, ca el nu are stofa de campion. E ofticos, taranush chiar...nu il agreez deloc. Poata intra Hamilton in el si-i rupe o roata... Forzza Rossa

Comment

• Pe mine ma seaca rau Vettel - nu il suport de niciun fel. La fel si şumahăr, prin tinereţe a fost un mare ipocrit, îi scotea pe alţii intenţionat... Alonso e pilot, păcat că nu are şi o maşină cât de cât..........

Comment

• Alonso macar a scos mai mult decat spera oricine din masina aia...

Comment

• Aşa spun şi eu, Alonso a scos mai mult decât maxim din maşină...

Comment

• weber ce-a facut cu masina fabuloasa? ai vazut ca mercedesul merge mai tare decat redbull-ukl? si al ce l-a ajutat pe tampitu' ala de hamilton, ca-n 3 ture a zis "pa!" la gume si a inceput sa piarda 2 sec/tur...daca esti cu capul, te uiti de la teve, nu te dai sa rupi gumele. s-apoi, chit ca-s fan ferrari, ii opreste cineva pe ceilalti sa faca o masina mai buna decat cea a celor de la redbull? nope. deci sunt incompetenti. de 3 ani nu-s in stare de nimic. newey si brown nici macar nu-s la aceeasi echipa, ambii sunt la varsta pensionarii, italienii dorm in farfuria cu spaghetti...ce vina au redbull si vettel ca restul trupetilor sunt pe nicaieri? sa-i calce in picioare! o merita.

Comment

• Vettel e pilot, indiferent ca-mi place sau nu. Cred ca daca ar fi fost la Ferarri, ar fi scos si el maximum din masina, cum a facut si Alonso.

Acum sa vedem cat noroc are Alonso, eu inca ma gandesc ca alternatorul ala de pe RBR poate sa pateasca ceva.

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google