Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din punctul meu de vedere Ferarri este un nume prea mare ca se asocieze cu altcineva.

De acord cu ce spune Seba.
    Fara Semnatura.

Comment

• @K: e clar, i-au sabotat italienii, ca sa castige fierar-betonistii. adica aia de la ferarri
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In locul celor de la Ferrari, l-as aduce pe Adrian Newey. Degeaba ai pilot, ai buget, daca n-ai omul cheie.
        Si daca as fi Newey, as veni la Ferrari in secunda 2. Una e sa lucrezi pentru un fabricant de zoaie energizanta si alta e sa o faci pentru cel mai mare brand auto din lume.

Comment

• La ce ora avem maine cursa? O transmit pe digisport1?

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Ora 21, pe Digisport 2 , in hasde.
            Cica aia din Texas pot cumpara toata Romania doar daca vand balega de vaca. Iar noi vrem circuit de F1.

Comment

• Interesant circuitul.
              Nu stiu ce il mai poate ajuta pe Alonso.Pleaca prea departe din grila.
              Fara Semnatura.

Comment

• Grosjean il poate ajuta. Pleaca suficient de sus ca sa faca ceva
                sigpic

Comment

• Inca un pic si e gata.
                  Daca Vettel termina pe 4 in Brazilia, e suficient ca sa devina iarasi campion .
                  Doar sa abandoneze, ca si Alonso sa aiba sanse, altfel nu vad cum.
                  Last edited by mr.K; 19 November 2012, 21:11.

Comment

• sa-l baneze pe grosjean forever in f1, ca a stricat lupta pentru titlu alonso va fi iar vice...vice looser, ca la ce masina are, campion n-o sa fie nici in 5 ani. era schumacher a apus, a inceput era vettel.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Atat timp cat si vettel are o masina fabuloasa, ca el nu are stofa de campion. E ofticos, taranush chiar...nu il agreez deloc. Poata intra Hamilton in el si-i rupe o roata... Forzza Rossa

Comment

• Pe mine ma seaca rau Vettel - nu il suport de niciun fel. La fel si şumahăr, prin tinereţe a fost un mare ipocrit, îi scotea pe alţii intenţionat... Alonso e pilot, păcat că nu are şi o maşină cât de cât..........

Comment

• Alonso macar a scos mai mult decat spera oricine din masina aia...

Comment

• Aşa spun şi eu, Alonso a scos mai mult decât maxim din maşină...

Comment

• weber ce-a facut cu masina fabuloasa? ai vazut ca mercedesul merge mai tare decat redbull-ukl? si al ce l-a ajutat pe tampitu' ala de hamilton, ca-n 3 ture a zis "pa!" la gume si a inceput sa piarda 2 sec/tur...daca esti cu capul, te uiti de la teve, nu te dai sa rupi gumele. s-apoi, chit ca-s fan ferrari, ii opreste cineva pe ceilalti sa faca o masina mai buna decat cea a celor de la redbull? nope. deci sunt incompetenti. de 3 ani nu-s in stare de nimic. newey si brown nici macar nu-s la aceeasi echipa, ambii sunt la varsta pensionarii, italienii dorm in farfuria cu spaghetti...ce vina au redbull si vettel ca restul trupetilor sunt pe nicaieri? sa-i calce in picioare! o merita.

Comment

• Vettel e pilot, indiferent ca-mi place sau nu. Cred ca daca ar fi fost la Ferarri, ar fi scos si el maximum din masina, cum a facut si Alonso.

Acum sa vedem cat noroc are Alonso, eu inca ma gandesc ca alternatorul ala de pe RBR poate sa pateasca ceva.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google