Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gata.
    Pustiul e talentat. Dar si al naibii de norocos. Cand Alonso a fost lovit, a fost scos din cursa, Vettel a scapat de fiecare data.
    Speram ca RBR sa fi semnat cu un motorist serios care le-ar aduce invincibilitatea, sa scape de pacanitoarele renault, care le dau emotii pana in ultima cursa.
    Pentru Aloso, la anul.
    Daca a plecat si coloratul de la McLaren, pot sa fiu iar fan al echipei.
    In rest, bravo Räikkönen! A facut din ce a avut, bici.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Gata.
      Pustiul e talentat. Dar si al naibii de norocos. Cand Alonso a fost lovit, a fost scos din cursa, Vettel a scapat de fiecare data.
      Speram ca RBR sa fi semnat cu un motorist serios care le-ar aduce invincibilitatea, sa scape de pacanitoarele renault, care le-au castigat ultimele 3 campionate mondiale
      Pentru Aloso, la anul.
      Daca a plecat si coloratul de la McLaren, pot sa fiu iar fan al echipei.
      In rest, bravo Räikkönen! A facut din ce a avut, bici.
      te am corectat eu...nu-i problema

Comment

• Ahahaha. Tot motocositoare raman.
        Daca Vettel avea motor Ferrari anul asta, era campion de acum 5 curse. Renault sa spuna mii de multumiri lui Newey ca a facut un sasiu care compenseaza lipsa de putere a motorului Renault, si-l avantajeaza pe portiunea virajata. Pe linie dreapta, RBR era varza si fata de Force India.
        Last edited by mr.K; 25 November 2012, 21:49.

Comment

• simbioza dintre sasiu si motor a dar roade in ultimii 3 ani...eu asa vad.

vor schimba motorul si dau la pariu acum ca nu vor mai castiga la anul. ca in orice lucru care merge bine...cand iti bagi nasul, incepe si merge prost

Comment

• Pacat...Alonso putea castiga! Neamtul are prea mult noroc, pe langa talent, care-i si ala destul.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Daca Raikkonen ar fi de maine la RBR, n-as mai paria pe Vettel ca iese campion.

Comment

• renault a dat in 5 din 7 ani campionii mondiali de dupa schumacher. ai fi tu un pic frustrat si suparat pe dacia, dar sa recunoastem ca in competitii, francezii le-au cam dat mucu' la hitleristi. cum ziceam acum cateva zile, au mai multe curse castigate decat are bmw masini vandute
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Raman la parerea ca motoristul e pe plan secund la o masina, iar aici chiar a tras in jos echipa RBR, care putea sta fara emotii daca avea un motor serios si fiabil, ca ala de la Ferrari. RBR nu-s frantuzi din cate stiu eu.

In cursa de azi Hulkenberg a demostrat ca poate mai mult.

Pana sa ajunga Ferrari la titluri, Renault sa se roage ca Newey sa faca un sasiu competitiv si anul viitor. Asa cum a fost si ala de la Williams. Si ala de la Benneton.
                  Last edited by mr.K; 25 November 2012, 23:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am revazut cursa astazi...
                    Initial am crezut ca o cursa mai nebuna ca in Abu Dhabi nu o sa mai fie,m-am inselat.
                    Imi sustin ideea ca Vettel este talentat , dar si condus bine de pe margine.Prea bine.
                    Oricum anul viitor nu cred ca va mai fii la fel.
                    Una peste alta vine iarna si sportul cu motor sta pe bara.
                    Fara Semnatura.

Comment

• Ca si in ori ce sport s-a dovedit inca o data ca pe langa talent si material competitional performant mai ai nevoie si de NOROC, iar unii competitori au altii nu au NOROC.
                      Forza FERRARI !!! Forza Massa !!!
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• mister ka, zi si mie ce probleme de motor a avut redbull? alternatorul nu-i facut de renault, cutia de viteze e sadev, daca nu ma insel, iar kers-ul ala care tot crapa e facut de o singura firma pentru toata lumea. ca ei n-au stiut sa-l puna s anu se prajeasca si l-au bagat in evacuare, nu-i vine celor d ela renault. poate e chiar meritul lui mister newey care nu stie ca degeaba ai aerodinamica buna, daca nu lasi loc altor ingineri sa puna si-un motor sub capacul ala. degeaba il faci slim, sa taie aerul, daca n-ai loc sub el de-un kers care sa se si raceasca bine...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Lipsa de putere. Hulkenberg a surclasat motoarele rombului, cu un sasiu putin evoluat, Force India fiind o echipa cu buget mic.
                          Last edited by mr.K; 26 November 2012, 23:50.

Comment

• Intradevar Hulkengerg a tras un semnal de alarma , dar nu cred ca din cauza sasiului ci a indemanarii lui pe ploaie.
                            Raikonen m-a uimit cu declaratia lui.Faptul ca nu vrea sa iasa pe locul 3 ca sa nu se duca la decernarea premiilor la Istambul.Oricum este de o constanta enervanta,la fel ca Alonso.
                            In alta ordine de idei , am inteles ca se anunta mutari majore in F1.
                            HRT paraseste F1, revine Coca Cola ca sponsor, kobayashi cred ca zboara...
                            Nu stiu cat de inspirata este plecarea lui Hamilton de la McLaren.Pe Hamilton l-a ruinat masina anul asta.
                            Cine va veni in locul lui la McLaren pt a face echipa cu Button???
                            Fara Semnatura.

Comment

• sa nu uitam ca pe liniile drepte, force india punea probleme oricui, inclusiv masinilor de top, echipate cu acelasi motor mercedes. deci nu-s chiar niste nima-n drum...

Comment

• ??????????????????????????????????????????????

The best sports coverage from around the world, covering: Football, Cricket, Golf, Rugby, WWE, Boxing, Tennis and much more.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google