Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De minim 1 an, Digi Sport 1.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• McLaren subţiri rău, Ferrari promite anul acesta !
      Să-i vedem săptămâna viitoare !

Comment

• Promite, sper sa si concretizeze! Kimi e un adversar foarte serios anul asta, trebuie luat in seama!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Vad ca si masina Lotus promite, nu doar Kimi.
          Dar cel mai bun raport investitii/performante pare sa fie la Force India.

Sa asteptam sa vedem ce mai nascocesc si cei de la RedBull, ca au tendinta de a deveni imbatabili dupa un anumit numar de curse.

Mercedes iarasi au fost subtiri. Daca nu mai e Schumi sa abandoneze, a preluat stafeta Rosberg.

Comment

• Dupa timpii din calificari am crezut ca energizatii o sa prinda aripii, dar se pare ca au o problema cu cauciucurile, le termina prea repede.

Ca de obicei : GO KIMI!!!

ps: ce speriati/uimiti se uitau Alonso cu Vettel la sfarsitul cursei ))
            sigpic

Comment

• Mai mult Vettel era speriat, avea in primele tururi secunde bune in fata lui Kimi si a terminat la peste 22 de secunde in urma finlandezului si la 10 in urma lui Alonso.

Asa ca o stire de viitor, Honda va reveni din 2015 ca furnizor de motoare, pentru McLaren.
              Un lucru bun, McLaren Honda era arma perfecta pe vremea lui Senna. Mai ales in '88, cand a castigat 15 curse din 16.

Ce bine aratau atunci masinile...
              Attached Files
              Last edited by mr.K; 18 March 2013, 14:12.

Comment

• McLaren Honda, ce vremuri ... !

De altfel de atunci a început şi pasiunea mea pentru Honda, mai exact din 1988 o dată cu trecerea regretatului Ayrton Senna la Mc Laren Honda, Senna fiind "Honda's greatest son", așa cum însuși Soichiro Honda îl numea !

Comment

• Si Berger, eternul secund. Ca Barichello pentru Schumi.

Comment

• Desi sunt fan Vettel , presimt un sezon slab si sters pentru el.
                    Fara Semnatura.

Comment

• Nu cred ca va fi slab, o sa se autodepaseasca, indiferent de cat d ebun ae masina. Iar masina nu e slaba, iar Newey e un geniu, va imbunatati masina in permanenta, anul trecut au facut la fel, inceput slabut si final in forta.

Totusi, sa iasa pe 2 la final, am fost fan Kimi de pe vremea cand era la McLaren.

Comment

• o gluma de cursa si o ordine stabilita la "garaj"
                        sigpic

Comment

• Da, o cursa ciudata. Cat imi era Vettel de antipatic inainte, dupa cursa asta ma gandesc la acatiste

Comment

• vettel e mai antipatic decat șumi.

Comment

• Ca Schumi nu e nimeni mai antipatic.

Chiar de nu sunt fanul lui, Vettel e extrem de bun. S-a intamplat ca Weber sa fie mai rapid acum, se va mai intampla de unele circuite, dar per ansamblu, Vettel il bate pe Weber la ora 2 noaptea si abia trezit din somn.

Ce m-a enervat e viteza de top a monopostului lui Kimi. Pai la peste 20 de km in minus fata de Ferrariul lui Massa, ce pretentii sa ai la alte victorii? Poate doar pe circuite gen Monte Carlo. Dar cu 2-3 ocazii de victorie, nu castigi vreun titlu. Iar de calificari in prima linie a grilei, cred ca nu poate fi vorba.
                              InJinerii frantuzi sa puna mana sa munceasca mai mult la sasiul ala, am vazut ca RBR poate mai mult cu acelasi motor.

Comment

• O cursa a "locotenentilor" care s-au saturat de ordine de echipa aberante.Va fi spectacol anul asta.
                                Forza FERRARI, Forza Massa !!!
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google