Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ahahaa, stai ca in cazul lui Massa s-a intamplat sa-i placa circuitele. Acusi incepe sa faca iarasi eroare dupa eroare. Plus ca la cum merge Massa, se va intalni des in cursa cu Hamilton, prietenul lui din sezonul trecut. Sa vezi tamponari si penalizari.

Eu in Massa nu am incredere ca face ceva pana la capat, de aia pilotul bine platit e Alonso.
    Care si el e prea increzator de multe ori.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Ahahaa, stai ca in cazul lui Massa s-a intamplat sa-i placa circuitele. Acusi incepe sa faca iarasi eroare dupa eroare. Plus ca la cum merge Massa, se va intalni des in cursa cu Hamilton, prietenul lui din sezonul trecut. Sa vezi tamponari si penalizari.

Eu in Massa nu am incredere ca face ceva pana la capat, de aia pilotul bine platit e Alonso.
      Care si el e prea increzator de multe ori.
      Raman la parerea ca Alonso ii prea figurant se crede prea bun si de multe ori o da in bara, ca ultima dovada ii avansul de puncte de anul trecut pe care le-o irosit din prea multa aroganta si incredere.Massa ii un locotenent perfect cu care sa putut colabora dar dupa venirea lui Alonso cu aerele lui o reusit sa strice climatul de lucru perfect in echipa.
      Dupa parerea mea Alonso este cea mai mare greseala facuta de FERRARI in ultimii ani si pana acum mi se confirma ca am dreptate(2 titluri pierdute).
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• din ce ziceau comentatorii de la boxa rbr s-a zis 21 adica oridinea dupa numarul masinilor si vettel nu a ascultat. Deci nu stiu daca este de condamnat. La prima vedere, la acel comunicat, ca e lent webber a fost total deplasata dar daca zvonul cu 21 este adevarat este total aiurea pentru webber care tot repeta la decernarea premiilor 21 frustrat fiind. cat despre hamilton ... a zis rosberg ca nu va uita asta.

Comment

• Eu cred ca dimpotriva, Alonso chiar de e arogant, a depasit prin performante conditia masinii mult mai slabe decat concurenta, in ultimii 2 ani.

Anul asta, se pare ca Ferrari chiar poate merge la victorie. Dar cel ce poate obtine victoriile e Alonso, Massa e pilot de pluton. Rezultatele, inclusiv ultimul, cam asta spun.

Raikkonen la Ferrari cum ar suna? Talentul lui si mai ales maturitatea de care da cum dovada+ o masina rosie performanta=titlul la piloti.
          Raikkonen nu a semnat pentru sezonul viitor, iar Lotusul ala e totusi o masina pentru anumite circuite, nu tine pasul in calificari si nici pe circuitele foarte rapide. Masina de locul 3-4.
          Fostul bautor de vodca nu va fi multumit de o masina care nu-i permite sa obtina victorii la rand.

cat despre hamilton ... a zis rosberg ca nu va uita asta.
          Rosberg a avut cativa ani la dispozitie si n-a facut nimic la Mercedes, o victorie si multe prostii in rest. Hamilton e de 2 curse si deja face. Eu nu suport coloratul, dar e altceva in cadrul echipei. Va deveni mult mai bun ca Rosberg. Inca nu stie masina bine. Nici boxele.

din ce ziceau comentatorii de la boxa rbr s-a zis 21 adica oridinea dupa numarul masinilor si vettel nu a ascultat
          Pai bun, asa s-o fi zis. Deci Weber era de acord sa fie lasat sa castige, pe baza unor ordine de echipa? Ca Vettel l-a batut pe pista, efectiv. Ce tie nu-ti place, altuia nu face
          Last edited by mr.K; 25 March 2013, 11:53.

Comment

• Raikkonen daca nu confirma anul asta va fi out din F1, nu cred ca ar fi pilotul potrivit la FERRARI.
            La fel si Alonso va fi obligat sa castige titlul anul asta, daca nu nu prea il vad bine, chiar daca are contract............
            Vom vedea ce rezerva viitorul...............
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• De Raikkonen am inteles ca trage tare Renault sa semneze inca de pe acum, deci out pentru sezonul viitor e exclus.
              Kimi e nascut in octombrie '79, deci face abia 34. La anii astia, Shumacher era in varf de forma. Cred ca mai ramane 2-3 sezoane, pe putin. Daca nu se va plictisi el si va pleca iarasi.

Parerea mea e ar trebui sa mearga la McLaren, doar ca locul e ocupat de Perez cel buimac si bine sustinut de Slim. Mai vedem ce tampenii face Perez in viitor si il transfera Ferrari. Perez nu va ajunge niciodata un pilot mare, pur si simplu atat poate. La Sauber era ok, mergea cu un rand de pneuri aproape toata cursa si era suficient, a avut ocazia sa castige o cursa dintr-o conjunctura ciudata si dupa aia n-a facut nimic jumatate de sezon.
              Last edited by mr.K; 25 March 2013, 12:00.

Comment

• Pare ca Ferrari are masina de titlu anul asta.
                Imi pare rau de Kimi, nu are o masina pe masura sa.

Comment

• Alonso a fost imperial azi! Sper sa castige titlul anul asta, inca e prea devreme totusi sa vb de final. Parca si anul trecut a inceput bine si a castigat nemtalaul.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Nici Hamilton nu e de neglijat. S-a acomodat foarte repede la noua echipa care este mai matura si îl poate ajuta

Comment

• Imi place si Luis, oricare dar nu Vettel!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Hamilton face ce face si Kimi, suplineste lipsurile masinii. Teamul Mercedes nu e capabil de mai mult de o victorie pe sezon, sansa lor era tocmai China, cum a invins anul trecut Rosberg. Aici masina lor performeaza. Cam atat.

Webber a fost gasit vinovat pentru acrosajul cu Vergne si va fi penalizat 3 locuri pe grila de stat in Bahrain. Corect, zic eu.

De Kimi mi-a placut cum facea depasirile pe exterior, mi-a adus aminte de perioada cand era la McLaren.

Comment

• Avand in vedere constanta lui Kimi si modul in care "dacia" lui nu toceste cauciucurile eu cred ca e un candidat serios daca se fac mici ajustari la masina care sa ajute la top speed.
                          sigpic

Comment

• daca se fac mici ajustari la masina care sa ajute la top speed.
                            Corect. O solutie rapida ar fi alt motor. Ferrari de exemplu.

Comment

• Daca masina o sa fie un echilibru intre redbull si ferrari, Kimi e campion. Redbull merge f bine pe curbe si Ferrari f bine in linie dreapta. Viteza pe zona virajata o rezolva el din know-how, ramane ca injinerii sa o faca o idee mai rapida pe liniile drepte.
                              sigpic

Comment

• Sa-i faca o resoftare! )

Anul asta e al lui Alonso!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google