Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• acand in vedere ca e motor de renault/dacie oare merge la dimsport? Ii punem o pila la DOC

Kimi scoate 110% din masina aia ... offf daca ar avea trotineta un pic mai buna, ar matura pe jos cu triplul campion
    sigpic

Comment

• Kimi daca vrea inca un titlu, cred ca de la anul trebuie sa-si caute echipa. RBR oare? Webber nu cred ca mai ramane dupa sezonul asta.
      Ar mai fi varianta Ferrari in locul lui Massa, dar Alonso nu accepta concurenta, iar sponsorul Santander il va impune tot timpul ca pilot principal.

Cine m-a dezamagit e Perez. Umflat cu pompa la talent, sustinut de Slim si... cam atat.

Comment

• Daca ajungea pe 3 gaina de Vettel cred ca ma dadeam cu capul de pereti.

E cel mai antipatic om de la c.u.r.v.a de Schumacher incoace

Comment

• Sa te uiti si la Perez sa vezi aroganta mexicana. Zici ca e campion mondial in exercitiu. Macar Vettel are cu ce se lauda. Neamtul era baiat bun acum cativa ani, dar succesul i s-a urcat la cap.

Comment

• Nu poți sa faci performanța daca nu esti ambitios!
            Vettel isi va reveni.
            Au trecut doar trei curse.asteptam circuitele europene.
            Schumacher a fost cel mai antipatic pilot si a avut cele mai bune performante.
            Nu l-am plăcut dar a avut valoare de campion.
            Așteptăm si de la Vettel același lucru!
            RBR este o echipa de top si va câștiga si anul acesta!

Comment

• Vettel si-a revenit. De fapt nu el, ci echipa.
              Astia de la Ferrari ar trebui sa-l zboare pe Domenicali. A 2-a cursa din sezon cu decizii complet eronate, dupa cea cand Alonso a mers cu aripa fata rupta pana a abandonat.

Kimi... ce sa mai zici, masina Lotus nu suplineste ecartul de putere al motorului Renault fata de Ferrari sau Mercerces, asa cum RBR o face.
              Cu un schimb de gume in minus pe fiecare cursa, poate urca pe podium tot timpul, dar de castigat, mai rar.

Comment

• Vettel si-a revenit? Daca Alonso nu intra de doua ori la boxe castiga cursa! E matematica simpla...

Comment

• Vor uns liegt Vettel, in uns marschiert Vettel, und hinter uns kommt Vettel !

Comment

• Poate da, poate nu...
                    Parerea mea e ca Ferrari au un team vai mama lui, sunt buni numai la schimbul de cauciucuri. Daca vor masina, sa-l aduca pe Newey. Deja ne-am plictisit sa tot asteptam viitorul sezon, cu o masina care iarasi va promite...

Comment

• Combinatia letala a fost Jean Todt + Ross Brown...astia doi au maturat pe jos cu Newey de cate ori au avut ocazia.

Comment

• Eu cred ca echipa este neinspirata, sa nu ma exprim altfel! Pentru un pilot ca Alonso cred ca e foarte frustrant!! Nu e posibil sa faci asa greseli cand te numesti Ferarri si ai pretentii la titlu mondial an de an.

Astia de la Red Bull sunt in schimb foarte buni....Vettel are echipa! Si putin noroc (ca are Alonso ghinion )

Comment

• Se pare ca acum Newey matura pe jos cu Brawn, de vreo 3 ani incoace.
                          Jean Todt era un excelent sef de echipa, toti faceau ce zicea el, mai ales ca lua si deciziile corecte. Cu Domenicali, Ferrari e o echipa tipic italieneasca, toti fac ce cred ei ca e bine, nu ce zice seful. Daca nu ii salva Alonnso postul anul trecut, poate acum se miscau mai bine Ferrari.

Comment

• Cum necum, Vettel e tot primul, Alonso castiga cate o cursa din cand in cand. Apoi iar masina merge ca dracu unde nu e loc de apasat pedala pana la fund....
                            Raikkonen, nu stiu ce strategie a avut de a pus softurile de a trebuit sa mai intre odata in plus, in timp ce ceilalti mergeau pe supersofturi schimbate odata cu softurile finlandezului. Aia de la Lotus Renault par niste amatori in comparatie cu RBR.
                            Nu degeaba va pleca Kimi la anul.

Comment

• Raikkonen a mai intrat la boxe inca o data pentru ca a intrat "meseriasul" de Perez in el si cauciucul a stanga spate a cedat.

Comment

• Da, a avut pana atunci.
                                Nu m-am exprimat eu bine: Kimi a pus softuri cand toti mergeau cu supersofturi, ca tineau pana la final, de cand intrase safety car-ul ultima data.
                                Pai diferenta e mare intre cele 2 specificatii pe un circuit gen Monte Carlo. S-a vazut ca mergea la conservarea locului. Ori daca te multumesti doar cu atat cand Vettel e mult in fata, ce pretentii sa ai la titlu?

Eu nu-s fan Perez, dar el cu Sutil au facut cursa mai dinamica. L-a atins pe Kimi, e drept, dar la ce inghesuiala e in viraje, se mai intampla.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google