Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Perez a exagerat puțin in cursa de duminica.
    Jos pălăria pentru curajul lui!

Comment

• Cea mai fragmentata si urata cursa de la Monaco din ultimii ani...
      Si totusi , cum a ajuns kimi in ultimul lap in puncte ??
      Fara Semnatura.

Comment

• Si totusi , cum a ajuns kimi in ultimul lap in puncte ??
        Nimeni nu stie. Si aia de la Digi se tot intrebau, dar n-au mai aparut imagini cu depasirile.
        Totusi 3 masini depasite intr-un tur insemana mult, Hulkenberg, Ricciardo si Grosjean se luptau pentru ultimul loc in puncte de cateva tururi.
        Sa spunem ca Grosjean i-a facut loc lui Kimi, dar ceilalti 2 sunt extrem de combativi si cu foame de succese, avand in vedere ca niciunul dintre ei nu confirma increderea acordata de echipe. Ricciardo cel putin se chinuie de ceva timp sa fie mai bun ca Vergne.
        Deci cu atat mai mult, Kimi merita laudat pentru performanta.

Ma asteptam sa castige o masina RBR, fiind cele mai bine adaptate traseelor stradale, dar ce nu inteleg eu este ce face Alonso.

Comment

• Aștept s-al vad pe Rosberg pe un circuit de viteza.E clar ca Hamilton încă nu s-a adaptat la noul monopost.

Comment

• Enter the world of Formula 1. Your go-to source for the latest F1 news, video highlights, GP results, live timing, in-depth analysis and expert commentary.

Vettel si-a prelungit contractul cu Red Bull!

Originally posted by mr.K View Post

De Kimi mi-a placut cum facea depasirile pe exterior, mi-a adus aminte de perioada cand era la McLaren.
            De acord, e unul dintre cei mai spectaculosi piloti si comunicatiile radio cu el sunt intotdeauna interesante! Dar speram sa aiba o masina mai buna in 2013 si sa ia un nou titlu, insa nu cred ca Lotus vor fi in stare.

Corect. O solutie rapida ar fi alt motor. Ferrari de exemplu.
            Nu il vad la Ferrari pe Kimi, nu dupa ce i-au dat r***turi de masini in 08 si 09 dupa care l-au concediat in 2010 datorita parteneriatului Alonso/Santander. N-au decat sa il tina acum pe Alonso, vor mai pierde vreo 3-4 titluri.

La Red Bull ar fi ceva..

Sa te uiti si la Perez sa vezi aroganta mexicana. Zici ca e campion mondial in exercitiu. Macar Vettel are cu ce se lauda. Neamtul era baiat bun acum cativa ani, dar succesul i s-a urcat la cap.
            Faza din Malaezia poate nu era corecta fata de echipa (Webber sincer a meritat, mai ales dupa ce a facut in unele curse din 2011 si 2012), dar a fost un moment spectaculos si Vettel a demonstrat inca o data ca este un pilot foarte bun si il bate oricand pe Webber, desi sunt fan Raikkonen, trebuie sa recunosc ca Vettel isi merita titlurile, cel putin alea din 2010 si 2012.

Originally posted by alessandro View Post
            Combinatia letala a fost Jean Todt + Ross Brown...astia doi au maturat pe jos cu Newey de cate ori au avut ocazia.
            Brawn + Todt + Schumi era combinatia perfecta! La fel cum e acum Newey cu Horner si cu Vettel! Momentan, la Ferrari e "dezastru", in sensul ca mai sus de locul 2 in campionat nu se pot clasa. Red Bull au tot ce le trebuie ca sa ia titlurile din nou: Mateschitz stie cum sa-si conduca echipa de pe margine, Newey e excelent, iar Vettel e rapid, constant si foarte determinat. E combinatia perfecta, iar Horner is face si el treaba cat de cat.

http://www.youtube.com/watch?v=isXm4SuV9xg Raikkonen despre Perez!

http://www.youtube.com/watch?v=Zdj8aUx2LEU Aaa si iata cum s-a intamplat in ultimele tururi la Monaco cand Kimi a depasit 3 Piloti!
            Last edited by Cristian100; 15 June 2013, 11:31.

Comment

• Tare Kimi, ii depasea pe aia pe exterior de parca avea 200 CP in plus.

Din pacate pentru spectacol, RBR si Vettel vor castiga la pas titlul anul asta.

Ma mut pe DTM, acolo e mai spectaculos. Au si aia RBR-ul lor numit BMW, dar mai zice si Audi cate ceva.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                Tare Kimi, ii depasea pe aia pe exterior de parca avea 200 CP in plus.

Din pacate pentru spectacol, RBR si Vettel vor castiga la pas titlul anul asta.

Ma mut pe DTM, acolo e mai spectaculos. Au si aia RBR-ul lor numit BMW, dar mai zice si Audi cate ceva.
                Pai era si pe cauciucuri noi din cate imi amintesc.

Eu sper ca macar sa se lupte pana in ultima cursa cu Alonso, ca anul trecut. Desi nu sunt fan Alonso, dar sezoanele gen 2002, 2004, 2009, 2011 au fost printre cele mai plictisitoare! Si eu chiar il sustineam pe Schumacher, dar nu prea era mare lucru de vazut in anii cand el a dominat.

BMW au revenit in DTM anul trecut din cate stiu, iar rezultatele au aparut rapid! Au facut o treaba excelenta, mie imi pare rau ca s-au retras in F1 fiindca s-au descurcat si acolo destul de bine (vorbesc de perioada in care au aveau echipa proprie 2006-2009). Poate revin.

Comment

• Pai era si pe cauciucuri noi din cate imi amintesc.
                  La Monte Carlo poti avea si masina suprema cu cauciucuri noi, daca in fata ai un pilot bun chiar cu o masina proasta, e greu sa treci.
                  Tineti minte duelul Prost -Mansell, cand Williams era supermasina iar McLaren abia mai misca? La ultimul schimb de gume Senna a iesit in fata lui Mansell si nu stiu cate tururi ala se urca cu Williamsul lui pe eleronul lui Senna si tot nu a reusit sa treaca de el.

Cum Lotus e departe de a fi masina suprema si s-a luptat cu 2 Sauber si un Williams care nu-s totusi Marusia, iar depasirile au fost facute intr-un tur, mai ales ultimul tur cand lumea risca orice ca sa-si mentina pozitia, rezultatul se datoreaza lui Kimi, care e superpilot.
                  Kimi in locul lui Webber si nu-l vad deloc bine pe Vettel. Cred ca i-ar pune pe mecanici sa-i saboteze masina lui Kimi.
                  Last edited by mr.K; 17 June 2013, 09:31.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Kimi in locul lui Webber si nu-l vad deloc bine pe Vettel. Cred ca i-ar pune pe mecanici sa-i saboteze masina lui Kimi.

As vrea sa il vad pe Kimi intr-o masina mai competitiva, e un pilot extraordinar, doar ca de-aia mi-e frica si mie daca merge la Red Bull, fiind echipa lui Vettel. Ramane de vazut totusi...

Comment

• Tineti minte duelul Prost (SENNA, nu Prost) -Mansell, cand Williams era supermasina iar McLaren abia mai misca? La ultimul schimb de gume Senna a iesit in fata lui Mansell si nu stiu cate tururi ala se urca cu Williamsul lui pe eleronul lui Senna si tot nu a reusit sa treaca de el.
                      Senna-Mansell. Incep cu una si termin cu alta.

Comment

• Original a fost postat de mr.K Vezi Post
                        Pare ca e pe cale sa se intample.
                        Mark Webber se va retrage din Marele Circ la finalul acestui sezon, informeaza presa britanica. Kimi Raikkonen (aflat in acest moment la Lotus) este favorit sa-l inlocuiasca la RedBull pe pilotul australian.

Comment

• Moama sa vezi circ daca ajunge Kimi la redbull!!!
                          Eu sunt fan Kimi si sper din tot sufletul sa arate de ce e capabil inca odata!
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Poate pleaca si Vettel la calutul cabrat si o sa fie coleg cu Alonso

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Nu cred ca pleaca Vettel niciunde. Si va face tot posibilul sa-l impiedice pe Kimi sa ajunga la RBR. Lui Vettel ii plac locotenentii supusi. Ca si lui Alonso, de-altfel.

Comment

• Kimi, daca pleaca la Red Bull, nu cred ca o sa fie deranjat prea tare de ce face si cat castiga Vettel.

Daca Red Bull ii garanteaza libertatea care a avut-o la Lotus, adica putine aparitii promotionale va semna pentru ei tanand cont ca va lua bani mai multi si va avea si masina rapida.

Lotus, fara James Allison, greu de crezut ca vor mai face o masina competitiva.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google