Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca vorbeam de Schumacher cu cineva: diferenta dintre el si Vettel e ca Schumacher a castigat titlul cu 2 echipe, Benetton si Ferrarri. De unde rezulta ca a reusit sa aduca 2 masini la un nivel inalt.
    Cand a ajuns la Ferrari, tin minte ca intr-o cursa efectiv a sarit o piesa din masina, pe linia dreapta. Asa buna era masina.

Chiar de nu-mi placea Schumacher, nu am putut ignora ce facea dintr-o masina si apoi ce facea cu ea pe pista.

Sa-l vad eu pe Vettel imbunatatind o alta masina, sa zicem McLaren, care acum e mai capabila decat era masina Ferrari la momentul cand a ajuns Schumi la italieni.
    Last edited by mr.K; 26 November 2013, 11:32.

Comment

• Dragii mei, anul acesta Vettel a castigat 13 din 19 din care 9 consecutive...a fost un fel de zeu.
      Comantariile si nodurile in papura sunt de prisos !

Cat despre Renault ? Care este producatorul de motoare cu cele mai multe campionate castigate din 1990 pana in 2013 ? Exact ! Stiti cand nu prea au castigat ? ...cand nu au participat.
      Asta ca spunea cineva mai sus ca e jenant sa te bata Renault in F1...chiar deloc, nu e jenant cand iei bataie de la cei mai buni.

Comment

• Dragii mei, anul acesta Vettel a castigat 13 din 19 din care 9 consecutive...a fost un fel de zeu.
        Mansell oare cate a castigat? 9 din16. Procent asemanator.
        Si chiar de britanicul era bun, masina era arma suprema. Cum e acum RB9.

Daca era permis DRS-ul ca acum, nu mai statea Senna in fata lui Mansell, la Monte Carlo. Regulamentul de atunci permitea sa tii la respect un adversar cu masina mai buna, acum n-ai nicio sansa, de la o singura schimbare de directie pana la KERS si DRS.

Daca era permis DRS-ul ca acum, nu mai statea Senna in fata lui Mansell, la Monte Carlo. Regulamentul de atunci permitea sa tii la respect un adversar cu masina mai buna, acum n-ai nicio sansa, de la o singura schimbare de directie pana la JERS si DRS.

Motorul Renault l-a tradat pe Mansell de cateva ori, altfel castiga si mai mult din cele 16 curse. Acdum motoarele sunt mai putin puternice si mai fiabile.
        Last edited by mr.K; 26 November 2013, 11:54.

Comment

• Mai puternice mai fiabile si dristrug tot spectacolul Formulei 1.

Pai cum prin 2003-2004 masinile alea ? Ce spectacol era atunci ? Fara DRS si alte tampenii de genu'.

http://www.youtube.com/watch?v=f0q_a63ofog ascultati despre ce viteze vorbeste

https://www.youtube.com/watch?v=C17kbPL3jIE spectacol absolut !

Comment

• PCH-am văzut cursele de pe Digi sport .
            mr.K-Vettel are misiunea sa piloteze nu sa imbunatateasca monopostul.
            De ce nu vreti sa comentam realitatea si sa nu mai facem presupuneri de genul-ce ar fi facut un anume pilot cu un anumit monopost.

Comment

• mr.K-Vettel are misiunea sa piloteze nu sa imbunatateasca monopostul.
              Asa e. Sper doar ca RB sa o dea in bara cu monopostul de anul viitor si Vettel sa piloteze aratand cat de mult conteaza pilotul, daca se va chinui precum Alonso.
              Atunci o sa spui ca e de vina masina, acum e doar meritul pilotului.

Comment

• Nu am spus ca e doar meritul pilotului!Acum la RBR a fost tripleta de aur care a functionat perfect.Poate la anul se va găsi cineva sa le fie cel puțin egali.Acum trăim din amintirile sezonului 2013 si asteptam surprizele din 2014!

Comment

• Eu astept revenirea McLaren.
                  La Ferrari seful de echipa e moale, sa vina un geniu in inginerie si sa le faca masina aia odata.
                  Nu exista om de pe lumea asta care sa nu-si doreasca sa lucreze pentru Ferrari, e ca si cum ai juca la Real Madrid ca fotbalist.
                  RB va ramane doar o echipa cu masina facuta din bucati, motor Renault, sasiu propriu, pe caroserie scrie Infiniti........parca e o centrala Motan.
                  Are niste titluri, dar Red Bull va fi asociat ca brand, intotdeauna, cu o doza cu pishvaitzer ce contine taurina si cofeina.
                  Stie cineva cand va apare prima masina de strada Red Bull?

Comment

• Ai zis bine despre Real Madrid!Si ei au o echipa doar din valori care nu sunt doar din Spania,dar împreuna sunt greu de învins!
                    Pentru revenirea McLaren cred ca mai ai de așteptat.

Comment

• Te rog eu, nu ma fa sa cred ca asemeni RBcu Real .
                      E uma refeream la faima in sectorul respectiv. Ferrari poate fi asemuita doar cu alte marci auto celebre, in F1 cu Mercedes, in prezent.
                      Ferrari e un mit, poate sa castige RB inca 12 titluri, tot o doza de bautura va insemna brandul.

Echipa de origine, Jaguar Racing, insemna ceva ca nume. Astia de acum, RB, inseamna ce? Pipi de taur in doza de aluminiu, altceva nu-mi vine in cap.
                      Plus ca in locul celorlalte echipe, n-as accepta sa exista a 2-a echipa, Torro Rosso cu un motor al rivalei Ferarri. Pai aia stiu toata tehnologia de motorizare, parametri etc.
                      Last edited by mr.K; 27 November 2013, 11:14.

Comment

• Maine-poimaine am sa vad DUREX campioni mondiali in F1

Comment

• Pai imi vine in minte o faza, cand un inginer de la RB a venit la podium sa ia premiul acordat echipei si era imbracat cu o camasa galben cu negru, Renault.
                          Si nu l-au lasat organizatorii pana nu a imbracat o camasa albastra, Red Bull.
                          Nici ei nu stiu cine sunt, care e identitatea lor.
                          Last edited by mr.K; 27 November 2013, 11:18.

Comment

• Stiu faza ))

Bineinteles, masinile echipei Durex sa fie echipate cu motoare Renault!

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              Astia de acum, RB, inseamna ce?
                              Momentan inseamna campioni de cativa ani incoace.

Asteptam revenirea Ferrari, Mercedes...amin

Comment

• Renault sunt asa de buni ca n-au fost in stare sa aiba o echipa proprie de pe vremea lui Alonso.
                                Fix ca la Logan, e bun motorul, masina in sine e varza....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google